Este som sa chcel spýtať že prečo mám pocit ako keby mám niečo zaseknute v krku, jedlo prehltam normálne, ked niekedy prehltnem slinu tak to citit ale a ani to neboli, teda občas hej ale to len hrdlo, hrdlo mám trochu zapálené, lymfaticke uzliny mám v norme...iba mám trocha viac hlienov, v krku ale inak nič
@adam1221 nie, urcite bude vsetko v poriadku. Nemysli hned na najhorsie a hlavne nic necitaj na internete lebo ta samodiagnostika je pre psychiku najhorsia a potom sa clovek zacne vsimat az prehnane a zrazu mu je vsetko 😋. Naozaj aj zo stresu mozes mat taky pocit. Sama som to zazila. Ked ti to do tyzdna neprejde, tak chod k lekarovi aby si mal pokoj na dusi.
@adam1221 no tak sa prosim skus upokojit a doveruj ujovi. Ked sa budes stresovat a mysliet na to, potom ti to neprejde a budes mat este vacsi stres. A bude to dokola. Naozaj, skus mysliet na nejake pekne veci, zamestnaj mysel niecim inym a ked ti to neprejde , potom chod k lekarovi. Urcite to nebude nic vazne. Zaklad je ale vyrovnana psychika. Vela psychickych problemov a stresu ma fyzicke prejavy. Drzim palce. A teraz chod kukat nejaky pekny film, alebo sa ucit do skoly alebo von s kamaratmi. Skratka prec myslienkami od problemu.
toto je druhy hypochondricka tema, co som si od teba vsimla. mozno nepomoze "ujo doktor" ani ujo gugl, ale odbornik na psychiku... mas 17, prirodzene by si mal mat ine myslienky a napln tvojich dni, ako studovat kazdu bodku na tele. ak mas zrovna takuto napln, tak to nie je bezne a niekde problem bude, nic v zlom, porad sa s rodicmi a nejakym psychologom/psychiatrom, v niecom ten strach z rakoviny prameni...
@23lenka ahoj Lenka ten pocit v krku zmyzol alebo ešte stále to máš... Ja sa idem z toho zblázniť od strachu. Bola som už u dvoch krcnych a hrdlo pekne čisté žiaden vyrástol len hlien kvôli ktorému stále pohmkavam. Vraj mam horný reflux ale ja mam stále strach ci je to to lebo ja mam aj bolesť krcnej. Tak mam strach či mi tam niečo nenarastlo. 😭
@lenny04 ja už to bude rok a pol co to mám... Jak sa zahlienim je to tam.. Inokedy to aj mesiac necítim.. Netreba sa sledovať 🙏🙏🙏 treba si žiť aj s tým.. A ono to prejde naozaj... Ja som bola všade tade.. A už som povedala, že viac nikam nejdem 🤷♀️ všetci to isté vraveli, nič tam nie je!
Neboj sa dobre bude koľko to už máš?
@lenny04 netreba panikarit, lekári ti povedali, že je to ok. Treba im veriť... Ja som bola u 4och rôznych lekárov orl a každý jeden povedal, že je všetko ok! Skúste čaje medovka alebo nejaké také bylinné... Aj tabletky persen sú také na ukludnenie prírodné hlavne! Je ťažké obdobie na svk a celkovo môžete cítiť aj stres a tlak...
@lenny04 ja mam podobny problem, ktory pretrvava uz rok. Bola som u orl pred pol rokom, a teraz zase chodim na vysetrenie, lebo mi to akoby preslo aj na jazyk. Chvilu citim pod jazykom, potom na jazyku, v hrdle... uz z toho fakt blaznim... planujem v lete na magneticku. U teba to pominulo? Nechapem, ze by to mohlo byt z tej psychike? Pridem si uz naozaj trapna sama sebe...
@jarmill10 no ja to mam uz ovela lepsie ake niekedy sa to vrati a tazsie da prehlta a presne to som mala aj ja s jazykom ono ja mam stsle hlieny a tym ze stale pohmkavam tsk sliznica je vraj vydrazdena...verim ze aj vam to prejde a bude to ok ...psychika vie robit inak velke veci ale radsej vylucit vsetko ostatne a ak vsetko ok tak to naozaj bude psychikou....ktasne den a verim ze vam to prejde
@23lenka ahoj chcem sa ťa opitat ešte to máš ešte cítiš že máš cudzej teleso v hrdle či to prešlo lebo mám a ja také problémy a bojím sa toho čo to môže byť je to niečo hrozbe kto to nezažil ako keby som niečo mala hrdle neviem to vysvetliť ale neje to príjemné ďakujem za odpoveď
Moze to byt stres( nie nadarmo sa vravi mat hrcu v krku) ale napriklad aj zvacsena stitna zlaza. Najlepsie da odpoved lekar ak to trva dlhsie.