Stále si myslím že trpím chcizofreniou demenciou alebo aizhaimerom pred mesiacom som bola na CT aj MRI a nič mi nezistili akurát krčnú chrbticu mozog bol v poriadku stále sa bojím že tam niečo mám a mám pocit zabudania alebo dezorientacie mám pocit slabej pamäte neviem sa nič naučiť ani sústrediť mám 19rokov a som na dne neviem čo s tým ..😪
@elizabet173 myslíte že by to mohlo byť niečo s toho?
@klaudia181 no si príliš mladá, ale vynimočne sa to stať môže. Skus upraviť stravu, ta ma velky vplyv na mozog, vyhybaj sa éčkam sladkostiam a skus si naplanovať a dodržiavať nejaké pohybové aktivity aspon 2x týždenne, kedže si mlada dala by som že denne...
Športuješ? ako sa stravuješ?
@klaudia181 nerozumiem, z čoho?
@elizabet173
@kataina jem všetko čo doma je od mäsa až po zeleninu stále mi niečo tŕpne a je mi do odpadnutí mám bolesti hlavy a pod.
@klaudia181 môže to spôsobovať krčná chrbtica
@elizabet173 veď napri. Teraz mám úplne strpnutu polku tvare
@elizabet173 myslíte že by som mohla tam niečo mať keď pred mesiacom bolo na MRI všetko ok?
@klaudia181 píšeš, že len krčnú chrbticu ti zistili, čo konkrétne? Bola si s tou chrbticou u odborníka?
@elizabet173 píše tu: Mierna esovita skolioza C/TH Chrbtice s vybocenim C úrovne do ľavá, v C/TH prechode doprava s napriamenou C lordozov až ľahkou kyfotizaciou v v segmentoch C4-6 pri platyspondylii C5,6 a incip. Degenerativnych zmenách. Incip. Chondroza a unkovertebralna spondyloza cervicalis prečo. V segmentoch C3-6 s cirkularnou protruziou diskov C3,4,5 do 1mm bez kontaktu s nervovými štruktúrami , miecha voľná , bez myelopathie, či hydromyelie po TH5 ostatné v rozsahu vyšetrenia segmentoch C1-TH5 anatomický v norme
@elizabet173 bola som uz dva krát s tým v nemocnici že stále mi je veľmi zle robili mi aj CT a tam tiež ta chrbtica
@klaudia181 psychológ by mohol pomôcť. A trénovať pamäť čítaním kníh, tajničkami, sudokami...