Ahojte viete mi poradiť čo to môže byt? Dnes sa mi za posledné dve hodiny asi 4x stalo ako keby mi na chvíľu zastavilo srdce a náhle sa potom rozbúšilo. Mala som pri tom tlak až v krku a oblial ma pot. Mala som pocit, že sa neviem nadýchnuť. Liečim sa na uzkost, môže to byt z toho ? Ďakujem veľmi sa bojím že zomriem 😞
ahoj. ano, uzkost…
ja mam tetaniu + panicku poruchu aj ked uz roky bezpriznakovo viac menej klop klop ale sem tam ( malo spanku, stres ), ma chyti busenie srdca, pocit ze nemozem dychat alebo potom ze mi “ preskakuje” srdce..
samozrejme mam obehane interne, kardio, 24 hod holter ( ore pokoj v dusi ),
takze som vedela ze neumieram no 🙂)…
ale teda ak si nic neabsolvovala , nejake ekg ci ine neni na skodu tak ci tak, v ramci preventivky napr.
@anne_mary2 bola som na kardio, 3x echo, opakovane EKG, záťažový test a taktiež holter. Všetko bolo v poriadku
tak ked je toto ok, najskor to bude ta psychika.. vela magnezia, a psychohygieny! 🙂
@anne_mary2 len bolo to minulý rok. Teraz sa mi to stalo prvý krát 😔
Ja som to mala včera som myslela že my je koniec v kuse hodinu doteraz mám hrču v hrdle mám za sebou kardio , ekg , ult, srdca holter 24 hodinový ...dnes my je na hovno pichá má pod prsníkom mám panickú poruchu a je pravda že včera som bola trošku v strese beriem aj AD a tyDen som už bola bez neurolu . No včera som ho Musela ale beriem aj vasocardin betablokator zajtra kontrola u obvodného lekára. Tak som zvedavá 22.2 mám kontrolu na kardio ...
@1stefi121 ja som mala taktiež asi všetky možné vyšetrenia a všetko v poriadku len zvýšený tep.. ale som z toho na nervy
Dnes my je na odpadnutie
@anonymgirl ako bojujete s preskakovanie srdca Normlane sa bojím že sa my zastaví ..a bude konečná...v stredu som myslela že my je koniec...beriem vasocardine...
Na extrasystoly sa nezomiera,ani na zdrave srdce.
@anonymgirl
@iwesska keď je to veľmi nepríjemné dal my dr magnosolv alebo magnerot my nezabral alebo je to slábe...a sú extrasystoly toto ? Ja už som chorá s toho ...
Ahoj mam to iste nikto nezistili nic len zvyseny tep a teraz k tomu uzkostnu poruchu z toho ľakam sa ked mam vyšši tep som z toho na nervy betablokator neberiem poķúsam za to predychat ale ja si myslim ze to bude psychika ten tep
@martinka152 tiež si myslím
@iwesska bohužiaľ aj moja dcérka 3rocna ma extrasystoly. Zistili jej to minulý rok po covide. Uz je to rok a pol a stale ich ma. Stale mame holter je to na nervy. Uz neviem ako jej pomôcť
Moze to byt z uzkosti, alebo extrasystoly, ktore Su normalme