Mám pocit pálenia v hrdle

pupetko263
13. dec 2021
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte môžem mať alergiu na chlad zimu a preto mám pocit akoby ma štípalo pálilo v hrdle suché ruky.

simca06022011
13. dec 2021

Preco ta napadla prave alergia na chlad? Mozno moze, ale stipanie palenie hrdla moze byt aj od zimy,prechladnutia = tj klasickej bolesti hrdla ale aj napr. palenie zahy, alebo po nejakom jedle podrazdene... alebo aj taky omicron ci ako sa vola ten novy korona opisovla jedna dr s takymto priznakom 🙂 Nemusi to byt "alergia".
A suche ruky ma zo zimy kdekto,ale tiez mozu byt suche aj z inych pricin... ja uz par tyzdnov len mastim a mastim...

pupetko263
autor
13. dec 2021
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@simca06022011 ja som covid prekonala napadlo ma že buď od medu,od džúsu ovocných

pupetko263
autor
13. dec 2021

@pupetko263 alergia sa tiež prejavuje pálenie sliznice

pupetko263
autor
13. dec 2021

@pupetko263 alebo zo stresu ktorý mám teraz deti, domácnosť,a ktomu ma bolí aj chrbtica možno že aj to kto vie ja len že či niekto nemá podobnú skúsenosť

sasanka605
13. dec 2021

Pred dvoma týždňami ma tak ráno začalo a normalne len zapálene hrdlo, ale tak poriadne ze si nepamätám žeby ma tak niekedy palili. Ani korona ani alergia.

stanulienkat
13. dec 2021

Môžeš mať aj reflux

pupetko263
autor
13. dec 2021

@stanulienkat viem ako keď ma páli zaha