Ahojte vcera vecer som zacala citit nieco v hrdle ako keby vlas alebo take nieco bala som sa vzdy zacnem panikarit tak som mala pocit ze sa zadusim. Cely den dnes som nic necitla az zasa vecer citim ako keby som tam mala nieco zaseknute.
@modrymotyl8 zo stresu by to asi aj mohlo byt kedze mam koronu tak sa celkovo dost stresujem ale nic ine ma neboli takze to asi zaha nebude cip?
záha nebolí môžeš ju mať a môžeš ju cítiť ale nemusíš ... a psychika spôsobuje to, že cítiš niečo v hrdle 🙂 Ukľudni sa a prejde to.
@modrymotyl8 dakujem
@modrymotyl8 len ono to prste len tak zacne z nicoho nic a citim to stale aj ked rozpravam alebo prehltam
Moze to byt aj čap
@siska53 to by som citila cely den ci?
Pocit niečoho v hrdle môže byť zo zlého trávenia, z refluxu. Ja to mávam keď sa moc najem alebo zjem niečo čo mi nerobí dobre.
Ja som mala presne tieto pocity pred 2mesiacmi Presne začalo to akoby na koreni jazyka medzi mandľami Pocit zaseknuteho vlasu.Uplne čudný pocit .potom som si všimla,že sa mi vyhadzal ten koreň jazyka takými pupakmi.trvalo to 2tyzdne a potom samé prišlo.Vyzeralo to ako afta .Vysypaný koreň jazyka
Ja som mala pocit ze mam akokeby vlas alebo niečo v hrdle presne keď som mala covid, po týždni ten pocit zmizol
Nemusis, ja som dakedy ano, dakedy nie a bol to cap..
Píšeš ze máš coronu. Nedostala si náhodou antibiotiká alebo dáke lieky ? Môžeš to mať podráždené na večer je bežné že sa zhoršuje stav či už viac boli jazva po operácii alebo sa dvyha teplota. Snáď sa byť v pohode a uvariť caj najlepšie medovku ťa ukludnuje
nieco nechces povedat.... drzis v sebe...
@1katus1 nie neberiem rpaveze ziadne lieky nic ma neboli a ani sa mi nezda ze by som bola vecer nejaka v strese alebo tak
Môže to byť psychika, stres, úzkosť, panika, alebo to môže byť zo žalúdka, proste sa ti vracia kyselina, máš pálenie záhy.