Dobrý deň, už dlhšiu dobu mám problém s divný pocitom hrče v krku, štítnu žľaza v poriadku aj endokrinológogické veci, viem môže to byť aj zo stresu. Neviete mi poradiť ako sa toho zbaviť?
Ďakujem za radu, skúsim ešte zájsť na alergo, možno fakt bude alergia
Tiez mam niejaku hrcu v krku.ale mna aj boli krcna chrbtica.tak neviem kde skor.ci ist najprv na vysetrenie stitnej alebo na krcne alebo na vysetrenie s chrbticou.preslo vam to uz? Ja to riesim tak tyzden.nemam to stale.ale tak dva dni nic a na treti tu hrcu citim.akoby ma niekto dusil
@luciar260 bola som na neurologii.robili rengeny.a zistili ze som zablokovana v krcnej chrbtici a tak tlaci na hrud a krk.krk mi stale zviera, stahuje.ked beriem lieky je to ok.ak prestanem brat lieky je to znova.beriem dorsiflex, flector, algifen
@miskanathan ahoj, prosím ťa lieky si mala voľnopredajné alebo predpísané od dr?
Môže to byť aj reflux, histamin....postuduj niečo o tom...
@kajka009 ahoj. Ja som mala pocit hrcky v krku a pomohli mi lieky na alergiu. Bol to vlastne akoby opuch. No ked ti vysetrovali stitnu to by ti lekarka asi povedala ze je tam opuch. I ked mne napr v hrdle nebolo nic fyzicky vidiet, lieky pomohli na ten pocit.