Prosím o radu, už pár týždňov mám pocit, že mi niečo zavadzia v krku pri prehĺtaní. Väčšinu dňa si to ani neuvedomujem, ale prídu okamihy, keď to vnímam, hlavne večer sa to zintenzívňuje. Okrem toho mám niekedy pocit, akoby som chripela, ale fakt minimálne, keď som sa na to pýtala manžela, tak najskôr povedal nie, ale že keď sa započúval, tak to aj on počuje. Čo to môže byť?
moj syn sa stazoval na to iste a teraz mu na orl zistila zväčšenu mandľu - od alergie
Stitna zlaza a ak fajcite tato kombinacia vyvolava presne tento stav
Ešte sa robia uzliky na hlasivkach.. Ale neviem ako je to cítiť v hrdle.. Ja mam hrcu v hrdle od stresu... Prva otázka u ORL.. A nemáte stres? Vravela som,že nie.. No keď mi vybrali mandle.. A ja som mala ďalšiu stresovu situáciu v živote.. Hrča sa vrátila
tiež som to mala, cítila som to ako prekážku pri prehĺtaní, bola som u obvodnej, orl, neurologia, na sone.. nikto nevidel nič, len ja už som mala načítané aké všetky rakoviny určite mám :D a zrazu som raz ráno vstala a bolo to preč, trvalo to asi 3-4 mesiace
Môže byť aj prejavom tetanie, skús brať magnézium
@lienka175 ahoj, tiez som ucitelka a mam tento isty problem. Riesim to uz niekolko rokov- absolvovala som niekolko krat ORL vysetrenia, endokrinologiu, odbery a neviem co vsetko. Nikdy mi nic nenasli. Zaver taky- zatekanie hlienov. Som silny alergik takze mi odporucili- lieky, kvapky, konvickovanie. 😉
Ja som mala minulý rok asi 4 mesiace pocit cudzieho telesa v krku na ľavej strane. Po dvoch mesiacoch som sa dostala k ORL, tá mi hrdlo poctivo pozrela a nič nenormálne mi tam nenašla. Urobila mi odber krvi a ster z hrdla. Všetko bolo OK. Ale ten pocit bol stále. Aj zuby ma na tej strane neskôr boleli, aj ucho pálilo. No, hrúza. Nakoniec som si dala vytrhnúť osmičku na tej strane a potom to postupne nejako prešlo. Neviem, či to bolo tou osmičkou, alebo čo. Držím palce, aby Vám to skoro prešlo. ORL Vám dá odpoveď na nejaké otázky, navštívte ho.
Mohol by to byt aj reflux
@veronykacs prosím ťa a mala si zachrpnuty hlas?
@monro dobrý večer, čítam vašu odpoveď, presne to iste mám ja ale na pravej strane už 3. Mesiac. Pred týždňom mi vytrhli osmičku, je to trochu lepšie ale stále to cítim. Ako dlho vám to prosím trvalo, kým ste sa dostali do normálu? Idem sa z toho zblázniť, vďaka
@ninusiak86 ja si už nepamätám, ale nejaký čas to určite bolo, lebo si spomínam, že som rozmýšľala, že to asi nebolo tou osmičkou...keďže hneď mi to neprešlo.
@veronykacs wauuv a samo to prešlo, tak to je super🙂
Ahojte všetci prosím vás keď vás chytila angína bolesť hrdla ako ste to zvládli ???
🙏🙏🙏
stitna zlaza..alebo to moze byt aj psychicke