Dobrý chcela by som sa spýtať ze co mam robiť keď mám pocit akoby som mala niečo v hrdle a napína ma na vracanie neviete s čoho to môže byť ďakujem za každé info pomôže... lekárke som vravela mala som antibiotika a stále mi to robí môže byť hlieny?
@domca3110 preco ti dala lekarka antibiotika? Mala si zvysene CRP? Myslim, ze by bolo lepsie ta referovat na ORL alebo ako pise anjelicek vyssie tak ta stitna, pokial je to jej bezny prejav. Ak ti obtiaze neprejdu tak sa k murd. urcite vrat a ona ta uz posle niekam dalej.
stitna to moze byt..ale u mnas sa to nepotvrdilo, bola som aj na sono..este to moze byt gastro problem, ale predpokl. ze endoskopiu si asi nechces dat robit..a samozrejme moze to byt stresoveho povodu-psychika.mas to len v nejakej faze dna?? alebo hocikedy?cely den rovnako?
Aj ja mam taky pocit niekedy. A často ma napína. Keď jem niečo alebo si spomeniem na niečo nechutne pre mňa, napríklad ze mam jedlo v ústach a nato vypijem vodu. bola som 2x na gastro a nic mi nezistili . Mam to najme keď jem pecivo s výnimkou toastu a sendvica, ci keď jem korenené jedla... ale väčšinou nevraciam, ani mi není zle, len ma napína.... a niekedy zase trosku vyvratim . Mam v ústach zvratku...Co to moze byť?
Ahojte teraz mam tento problem tak isto, citim nieco v hrdle, a dviha mi stoho zaludok na zvracanie, raz to citim v hrdle, raz nie, ale je to dost neprijemne. Mam nefunkcnu stitnu zlazu.
Zvacsena stitna zlaza robi presne taketo pocity...skus zbehnut endoktinologovi alebo aspon odber krvi u obvodnej na stitnu...aj ked dcera mala tie odbery dobre a organ bol aj tak zvacseny, poskodeny (ma Hashimoto), takze len mierne mimo normy vysledky a aj tak musi brat 75 l-thyroxin, aby ten organ bol zdravy...