Ahojte kedysi dávnejšie som mávala v takomto období alergie že ma drhlo na kašeľ v autobuse som sa išla zadrhnut, tieklo mi z očí z nosa pomaly aj z uši :/ no už 4 roky som nemala a teraz to prišlo znovu len trosku je to iné, už som objednaná aj alergolicke chodím tam každý rok a vyšlo mi palina a ambrozia pred tým som mala aj psa aj mačky aj trávy... Teraz mam tečie mi z nosa svrbia ma oči uši a strašne ma ťaží na hrudi a dráždi na kašeľ a skriabe ma medzi krkom a nosom.. Môže sa alergia vrátiť? Lieky neberiem ale doktor mi povedal ze si môžem dat zodac.
@mamanadruhuu nielenze sa moze vratit, ale spektrum alergenov, na ktore reagujes, sa bez liecby moze rozsirit. Teraz kvitnu stromy, sezona paliny a ambrozie je az koncom leta. Teraz ti uz neostava ine, iba potlacat symptomy (tabletky, spreje, kvapky, inhalatory), ale mala by si zvazit desenzibilizacnu liecbu na alergologii. Mne osobne velmi pomohla.
@mamanadruhuu ahoj, mne sa zmenila alergia, mávala som teraz na jar a vlani nič a jeseň bola hrozná, takže teraz mávam jesennú alergiu. Mám tabletky rupafin ale nie je to bohviečo
@mamanadruhuu môže sa vrátiť alergia skús aj v lekárni opýtať majú napríklad do očí kvapky proti alergií ale aj na zmiernenie ostatných príznakov čo opisuješ poradia ti alebo môže naprklad niečo kvitnúť a ti to vadí