Mám pásový opar?

6. nov 2021

Ahojte baby, mna asi porazi. Dnes som bola na prvom KET v zivote. Rano som si vsimla zacervenane miesto pod krkom, ale kedze som atopik/mam ekzemy, tak som tomu nepripisovala nejaku dolezitosr.
Teraz ma to ale zacalo aj svrbiet. Moze to byt pasovy opar? Myslite, ze je nebezpecny aj teraz, ked do mna este len vlozili embryo? 😔

luccija
6. nov 2021

Nevyzerá tak ..a skôr býva pod prsiami, kríze, brucho...

autor
6. nov 2021

@luccija praveze som videla aj fotky ludi, co to maju na krku. Dokonca aj na tvari moze byt, tam je vraj extra nebezpecny. Ja mavam herpes na perach, ked mam oslabenu imunitu a teda toto je podobny pocit

zuzka565
6. nov 2021

Moja mamina mala také isté. A už tretí týždeň ju trápi pásový opar.

zuzka565
6. nov 2021

Takto jej to zacalo

luccija
6. nov 2021

Môže byť...píšem skôr býva🙂kúp si milgammu...bola si v strese úplne typické, že vtedy sa také niečo vyhodí.Chod na pohotovosť, keď tam nestravis 3 hod neviem kde bývaš...alebo výdrž k lekárke obvodnej dajú Ti krém a lieky

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
6. nov 2021

Vyzerá to ako pásový opar aj keď je to na neobvyklom mieste. Choď k lekárovi.

mondolina
6. nov 2021

ja som mala pásový opar na zadku....
zvýš dávku B, C vitamín, ja som si natierala s propolisom.

autor
6. nov 2021

Dakujem zeny, idem si kupit Bcko, svokra sa spyta doktorky v praci a v pondelok pojdem k obvodnej ❤️

tmtm
6. nov 2021

Ja by som išla na pohotovosť. Mala som v tehotenstve pásový opar. Mala som ho na zadku. Išla som hned na pohotovosť a tam mi povedali, že to treba liečiť. Ked som tam išla tiež som si nebola istá čo to je. Ale bola som po ET a povedala som si radšej zbytočne ako neskoro. Dostala som lieky herpesin.

autor
6. nov 2021

Ok, pockam na nazor doktorky a ked aj ona bude mat podozrenie, tak letim na pohotovost. Ak nie, tak pockam k obvodacke

maminkasisa
6. nov 2021

Ja som mala v 11 tyzdni pod okom, bola som na koznom, ocnom, dostala som lieky aj nejaku tekutinu na potieranie / nepamatam, bolo to davno/ lieky sme konzultovali s gynekologom a este nejakou lekarkou / ake lieky mozem v tehotenstve/ bolo mi povedane, ze nelieceny opar v tehotenstve je nebezpecny, dcera je v uplnom poriadku odporucam navstivit doktora cim skor

tmavovlaska93
14. jan 2024

Prosím ako si dopadla? Mam nieco podobne a na zaciatku tehu