Mám paniku keď som sama doma.. Bojím sa v dome sama a nemôžem ísť nikam. Stále sa obzerám a striehnem na každý zvuk je to desivé. Preto neviem rozmýšľam koho budem otravovať dnes alebo co mam robiť, bojím sa
@juli779 vyhľadaj odbornú pomoc
Chod do roboty
ako dlho to trvá?
Asi by si mala navstivit odbornika, toto nie je normalne spravanie :(
@gertrudka222 práve som sa vrátila od odborníkov
@juli779 napodobe :D ja to mám od detstva hlavne keď je už tma ale aj cez deň niekedy mi príde až zle od strachu
@juli779 ale ja to mám aj keď som nejakej budove sama alebo niekde na wc alebo keď idem sama do nejakej uličky kde sú neni ľudia
Ja som toto preživala pred mesiacom pretože som citila čudný zápach a myslela som, že to je popol z urny, ktorú sme mali doma... A doma byť sama ani náhodou no musela som isť ku psychiatričke a boli to úzkosti takže mi dala na ne sedatíva...
U mňa začali príznaky také že som triašku mala až celá som sa triasla, hrozný strach, potiť som sa začala, mávala som sucho v ústach, a učiť sa ani nápad nedalo sa mi sústrediť....a taktiež som mala pár dní hnačku...dakedy bývajú tlaky v žalúdku alebo zápcha... Čiže dala mi tie sedatíva na úzkosť a každým dňom to bolo čo raz lepšie a lepšie
a ešte magnezium mi dala...hej mala som ho len dva týždne a už ho vysádzam no aj tak mám pocit že sa to vracia, pretože strach znova začína...takže asi psychologičku musim vyhladať...
@juli779 A keby si si obstarala domáce zvieratko?