Ahojte ,syn od pondelka dva krát zvracal a má hnačku...
Pri ňom to v pohode ustojim...čo je horšie bojím sa že ak má nejakú črevnú virózu tak že to schytam aj ja ,lebo mám panický strach zo zvracania...
Od pondelka chodím ako bez duše a proste psychika narušená...
Nájde sa tu maminka s podobným problémom?
@jjanulienka a teraz mi povedz ako zvládnuť to že dieťa má možno virózu a teraz čakaj či to nedostaneš aj ty 😢🤣🤣🤣
Mam to podobne, zatiaľ sme virozu ešte nemali ale už sa hrozim toho keď pôjde do škôlky. Jedine dobrá hygiena a vedomie že dospelý systém sa častokrát s takými chorobami vysporiada lepšie než detský.
Nasad si pribiotika, ja ich dávam hneď deťom keď počujem, že v okoli ma niekto virózu 😅😅🤦♀️
@stannkal dúfam že máš pravdu 🤣
@jjanulienka hneď som si dala ten dophilus 🤣
Aj ja mám fóbiu z vracania, či z môjho alebo cudzieho. Ja som nemohla byť ani pri dcére, normálne sa mi rozbúšilo srdce a musela som od nej utiecť do vedľajšej miestnosti
Och ja som rada, že nie som jedina😅a to som chodila na zdravotnú 🤔😅🤦♀️Aj na pitve som bola, nič iné okrem toho zvracania mi nevadí🤦♀️
@suzitok ja som sa buď otočila alebo proste odišla 😅😅našťastie sa to stalo asi 2-3x...😅
Mám to iste, minule sme išli do restiky a pred vchodom utierali dievčatko mne porad zle prišlo 😅🤦♀️🤦♀️🤦♀️Potom na to stále myslím a snažiť sa nedýchať keď idem okolo takého človeka 😅😅🤦♀️
A ja si veselo zvraciam kedykoľvek mi niečo nesadne na žalúdok. Hneed prsty do krku a ideš 😅 mne je práve veľmi dobre po zvracani
Ja som mala tiez paniku zo zvracania a srale mam.vracala som ked som mala 6 a potom az nedavno v 29😆 aj s panikou, ale ked musis tak musis.. a uz nejem bryndzu 😆
Od mala som mala tento problem ja som az odpadavala otec si rad,, vypil,,(už našťastie abstinuje 12rokov) a keď mu bolo špatne beeekal na celý panelák znášala som to veľmi ťažko... mysleka som, že som na svete sama s týmto problémom, ale vidim že nie🙄
Ja som momentalne stvrty raz tehotna a mam tiez taky blok v sebe,ze som radsej na zaciatkoch tehotenstva nic nejedla,aby som vracat nemusela 😬 aj ked je to hnusne,radsej to preglgnem ako to mam vyvracat…fuj
Ahoj , ja tiež 🥵 mne stačilo , že som videla na dverách v škôlke , že je črevná viróza a ja som došla domov a bolo mi už zle , aj deti som sledovala a nahovarala som si pri každej grimase že isto sú uz v tom 😅 … a najlepšie na tom je , že vždy keď sme niekam isli tak to v škôlke zrovna vypuklo , napr. Išli sme na sk na prázdniny , v ten deň začala črevná viróza v škôlke , dali oznam , dcéra sa nám cestou dva krát pozvracala , ja už v aute záchvaty , že isto je nakazená a teraz my všetci …. Cele zle … a nakoniec to bolo len , že je bolo zle v aute … išli sme k rodine , na druhý deň nám volali , že všetci zvracaju hnačkuju …. No môj koniec 😩😩😩🙏🙏🙏 ale najlepšie na tom je , že keď to prišlo naozaj , bolo mi divne asi dva dni , malatna som bola a mm došiel domov z práce , hneď si išiel ľahnúť na gauc , hovorím mu ,, mne je nejak divne ,, a on na to , nechcel som ta strašiť ( lebo už ma pozná že stres mám z toho ) ale cestou domov som dva krát zvracal , musel na ceste zastaviť auto a už to išlo 😅 … jak mi to povedal ,už som letela na záchod a už bolo hotovo 😅🙏🙏 všetci zaradom , nikdy viac 😩
čauko,aj ja mám strašnú fóbiu z vracania momentálne neviem čo robiť nenapinalo má ani ma v krku nič netazi ale furt si myslím že budem vracat ja teda neviem čo robiť a mám aj akosi sucho v ústach a ešte musím hltat hlieny to je strašné hocijaké účinné rady by mi pomohli vopred ďakujem.
aj ja mam paniku z gastroviroz. po tom, co raz dcera z jasliciek doniesla nejaky ekrazit, z ktoreho vracala celu noc a nasledne sme to chytili s muzom. myslela som, ze umrieme vsetci. akonahle je v skolke nieco hned ju beriem domov aj uprostred dna, a ked sa to tam toci, tak sa stalo, ze uz bola doma aj tri tyzdne. hned ako je nejaky naznak uz beham v respiratore a s dezinfekciou v ruke. des.
Ahojte, myslela som si že som v tom jediná, mám extrémnu fóbiu zo zvracania, nemôžem to ani vidieť,ani počuť a najviac sa bojím že mne bude zle. Vždy keď počujem že niekde v okoli má niekto crevnu virózu tak začnem hneď stresovat, vždy má začne bolieť žalúdok a už fakt to všetko nedávam a neviem si prestaviť čo to bude, keď budem mat deti.
Ahojte, ja takyto problem nemam, ale syn mal crevnu virozu v juni az taku, ze sme zostali v nemocnici, stale vracal... A ani ja ani muz sme to nechytili, dolezite je za kazdym si poriadne umyt ruky, ked po nom nieco chytas do ruk a pred kazdym jedlom tiez umyt ruky.
Mám to podobne. Dokonca pracujem s deťmi, kde sa virózy točia vlastne dookola. Je to zvláštne, ale napriek blízkosti som za desiatky rokov zvracala raz. Dieťa doma s črevnou virózou, muž blinkal, ja som uirrovala, dezinfikovala a chvalabohu nic.
Mam to iste... ale u mna sa to prejavuje aj keď zvracaju deti 😅 mne keď niekto povie že ho boli brucho ja už mám totálnu paniku🤦♀️