Ahojte pred rokom sme kúpili náš prvý spoločný byt,ja sa liečim na úzkosti beriem lieky a konečne som sa cítila dobre ibaže všetko sa skončilo keď sme spoznali lepšie našich susedov....sú to príležitostný alkoholici ktorí keď sa opijú robia neskutočný bordel, bijú sa a chcú jeden druhého zabíjať a stále volajú jeden na druhého políciu keď sú opití a ešte k tomu dvaja z nich sú psychiatricky pacienti čo nie je problém ale pijú alkohol a to je problém..nastal u mňa ten problém že keď som doma mám silné úzkosti a strach a keď príde večer len počúvam či sa náhodou nehadaju alebo či sa tam niečo zas nedeje...viem že časom to prejde ale stále čakám na to kedy to urobia zas a neviem sa uvoľniť a neviem čo mám robiť mám z nich panicky strach a najhoršie je že byt je ich takže vyhodiť ich nikto nemôže a môžu si robiť čo chcú... predávať byt nechceme pretože splátky nám vychádzajú celkom fajn a pri terajších úrokoch nemáme šancu si kúpiť niečo za takú cenu už 🥺🥺 plánujeme bábätko ale som tak v strese že to stále iba odkaladame 🥺🥺 prosím poraďte mi nejakú pomoc
Štuple do uši, pripadne sluchadla protihlukove a čaj a nohy hore? Keď bude vaše dieťa neskôr vrieskat a porastu mu zuby,tiež si to užijú a nielen občas,ale každý deň...
@anjelicek26 ale tu ide o tú ich agresivitu oni keď sa opijú sú schopní všetkého a to je najhoršie toho sa neskutočne bojím 🥺
Povedz si že tebe nemôžu ublížiť keď si vo svojom byte zamknutá
Coho konkretne sa bojis ked niesu u Teba ?
@ivik4 ja neviem mám také bláznivé myšlienky že prídu k nám a začnú trieskať na dvere alebo že pôjdem z práce a natrafim na nich alebo že podpálila byt keď sú opití....samé bláznivé scenáre
ja ti rozumiem, musí to byť veľmi nepríjemné, a porovnávať tento krik s krikom vlastného dieťaťa je mimo.
môžeš volať aj ty anonymne políciu keď sa začnú mlátiť.
alebo si na to časom zvykneš
ja ti rozumiem, mám to podobne, nie si sama. Zase sused je človek v blízkosti a ak vidíš, že pod vplyvom alkoholu strácajú súdnosť, tak človek sa bojí. Stačí, že ich stretneš na schodisku a niečo si zle vysvetlia a môže to všelijako dopadnúť. Nie je mať príjemné v svojej tesnej blízkosti takýchto ľudí. ☹ Ako sa hovorí, rodinu a susedov si nevyberieš bohužiaľ.
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/problem-so-susedmi-9/ To je tiez tvoja tema? Lebo rovnaky popis susedov.
@butterflyeffect áno prečo??
Ved ked robia bordel, tak hned volaj policiu a hotovo. Jaj a na nas volavali ako mladych policiu za telku nahlas po 22:00
a prečo si založila zase tému o tom istom
@rozculena nemôžem?
a pomohlo ti to?
Keď si veriaca tak sa za nich modlí a pozehnavaj. Keď máš z nich úzkosť tak to nepodcenuj a presťahujte sa. Peniaze nie sú všetko! Keď nie tento rok o rok, dva, budú možno nižšie uroky. Za ten čas sa nastav tak, že odcitavas mesiace pobytu v tomto byte. A myslí pozitívne. Žiadne búchanie na dvere nebude ani útoky na vás. Obyčajne domáce násilie je za dverami domácnosti. Sleduješ správy? Kedy si videla, že agresor napadol susedov? Daj si preventívne sluchátka na uši, zdržiavajú sa tam kde je najmenej hluk a venuje sa partnerovi. Odkladať dieťa kvôli susedom je choré. A tiež navstiv psychológa, nepodcenuj to.