Mám panickú poruchu a stále myslím negatívne

anonymne123
27. máj 2024

Zdravím mám panicku poruchu ale nejako to neriešim a už ma ide z toho fakt poraziť v kuse myslím negatívne už nedokážem byť uvoľnený a sám sebou nedokážem sa normalne sústrediť v kuse len mysllienky že mi bude horšie deň čo deň na to myslím a už mi to fakt zožiera dušu úplne mi to obmedzuje život idem sa z toho zblázniť myslíte že keď to začnem riešiť bude to lepšie lebo fakt sa bojím že nie už ani z domu moc nevychádzam nemám na nikoho náladu na nič proste úplne peklo hrozne a predtým som mal úplne pekný život len tá panicka porucha má tak skazila že furt myslím negatívne a fakt ma poráža už nedokážem vypnúť tie negatívne myšlienky

deti95060810
27. máj 2024

začni to riešiť...
najskôr si kúp niečo v lekárni - poradia a keď nebude úľava tak choď k lekárovi...
psych. predp. Ad..

marianarem
28. máj 2024

@anonymne123 Ked uz nevychadzas z domu, to je na psychiatra. Chod co najskor, zbytocne sa trapis. Psychiater ti pravdepodobne navrhne aj psychoterapiu, urcite by som isla aj tam.

dariaaa
28. máj 2024

@anonymne123 to mi skor pride ze máš depresiu.Mas aj nejake fyzicke priznaky?

mariynka
28. máj 2024

@anonymne123 magnezium, pokojna mysel, ubrat sacharidy v strave, viac masa, vajec, zivocis. tuku a zeleniny, bobulove ovocie

simca06022011
28. máj 2024

treba to riesit a najst si cinnosti a radosti... pri ktorych nebudes mat cas mysliet. zacni cvicit, potom postupne chod len sa prejst, prebehnut niekam a tak postupne. Z toho ze nikam nechodis ti este viac "preskakuje". Ver mi...

anonymne123
autor
28. máj 2024

@dariaaa hej mám pri takej úzkosti bežnej mám len ze som napāty a tak ale pri panickom sa mi srdce rozbúcha začnem sa triasť mám pocit že umieram a že sa zbláznim

dariaaa
28. máj 2024

@anonymne123 no,tak treba to riešiť pretože panic attack sam od seba nezmizne. Urcite vyhľadaj lekara.

dariaaa
28. máj 2024

@anonymne123 nestalo sa ti poslednú dobu niečo?Ako dlho to mas?Vieš približne co ta dostane do toho stavu?Pri akých situáciách?

anonymne123
autor
29. máj 2024

@dariaaa nie chytí má to hocikedy hocikde