Mám niečo žlté v bradavke

sunnyday1111
31. okt 2015

Ahojte baby!Chcela by som sa s vami poradiť,na bradavke,alebo skôr v bradavke, v záhyboch, sa mi občas spraví niečo žlté,príde mi to akoby koža+maz+zbytky mydla napríklad,vždy si to vyberiem prstom,len mi to príde nechutné,robím to na viackrát,pre mňa taká malá operácia. :D ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Máte to niektorá?

ematko29
31. okt 2015

ak si tehotna tak to je kolostrum vytvara sa najprv tak ,ale ak niesi tak to môže byť zvýsený prolaktín

sunnyday1111
autor
31. okt 2015

@ematko29 tehotná nie som, to " niečo " nie je tekuté, skôr tuhé, príde mi to skôr ako nejaké nečistoty

ematko29
31. okt 2015

hej sak ja viem.aked stlacis bradavku nic ti nevytecie?

sunnyday1111
autor
31. okt 2015

@ematko29 nie,nič mi nevyteká .. proste pripomína mi to, ako keď má niekto hlboký pupok a má tam nečistoty

ematko29
31. okt 2015

@sunnyday1111 ja viem čo mysliš,ja ked som bola tehotná tak okolo 5mesiaca sa mi začalo také robiť boli to také mastne šupinky ktore boli v bradavke a normalne som si to vyberala až po pôrode ked som sa rozkojila tak to zmyzlo,ja som si to aj kremovala zo začiatku.viem,že niesi tehotná ,ale ak po telovom mlieku to nebude lepšie tak by som si vzala hormonalny profil možes mať prolaktín vyskočený.Ale bo to môže byť potom nejaký kožný problem ,ale myslím,že je to skor to čo písem.

lienk12
9. máj 2019

@sunnyday1111 ahoj viem že si to písala už dávno,ale mám to isté,ako si to doriesila?diky