Ahojte žienky, potrebujem súrne poradiť. Od piatku mám neznesiteľné bolesti pri močení. Dnes ráno som si už napustila vaňu teplou vodou ale zakaždým keď sa vycikám, vyjdú zo mňa aj také malé žltobiele veci. No nezdá sa mi to ako močové kamene, pretože to má takú "mazľavú" textúru. Prosím, neviete mi poradiť? Čo to je, čo s tým robiť a podobne?
Nejspis zanet mocoveho mechyre nebo mocovych cest. Muzes zkusit babske rady - brusinky + teplo, no nejspis budou potrebne atb. V pondeli bez k lekari a vem s sebou ranni moc.
@bluemoon24
@viestta
Ďakujem moc
Zápal močových podľa mňa. Určite začať na litre piť urologický čaj, niečo v lekárni si kúpiť, napríklad urinal akut a zajtra hneď ku doktorovi.
Ku obvodnému a rovno si priniesť aj moč v nádobke.
Hnis v moci.. vycikat aspon trochu do skumavky a ist k lekarovi pre antibiotika..uvar si urologicky caj a veeeela pi.musis to zriedit aby to tak nebolelo.od bolesti nieco zatial si daj..
Hned chod na pohotovost! Necakaj do zajtra.. mas urcite zapal mocovych ciest, pravdepodobne uz aj hnis v moci (podla konzistencie ako opisujes) a moze ti to prejst az na ladviny a to uz neni potom sranda. Ziadny urologicky caj nepi, ten len zbytocne drazdi a je mocopudny, a tym ako budes z neho este viac mocit budes vsetko viac drazdit,co v tomto pripadne nechceme (tuto info mam priamo od urologa, kedze tymto tiez trpim), caj jedine ovocny, lezat v teple.. ale byt tebou idem hned na pohotovost nech ti daju cim skor atb. Drzim palce
Nekupuj zbytočne v lekárni nič.na toto jedine antibiotiká.
Pohotovost a antibiotika
Ja som utekala včera na pohotovosť..deň pred tým ma boleli vaječníky..včera to začalo tak neskutočne bolieť a páliť až mi bolo do plaču...dali mi antibiotiká dnes už mi je o veľa lepšie..dúfam to prejde čo nasjkôr
To bude asi hnis. Máš zápal močových ciest a bacha na to, aby to neprešlo na obličky. Potrebuješ ihneď ATB, žiadne somariny z lekárne.
Odober moč a choď.
A tepla vaňa podľa mňa nie je dobrá na zápal. skoré uzdravenie!
Ach jaj, zápal močového mechúra treba riešiť antibiotikami a čo najskôr. Veľmi rýchlo sa totiž môže rozšíriť na obličky..
Nemusis bezat hned na pohotovost,mozes skusit v lekarni kupit pripravok s D-manozou,je ovela ucinnejsi ako brusnice. Mala som krv v moci na papieriku,hned ako ma zacalo boliet podbrusko,nasadila som Blokurimu, uzivala podla schemy a po par dnoch po krvi a bolesti ani stopy a to som sa uz chcela objednavat k Dr.,ze to bez atb asi nepojde. Niekedy zaberie,ked uz je to rozbehnute,treba ATB. To biele byva pri zapale,nemysi to byt hnis,ale bielkovina v moci a kusky podrazdenej sliznice.
Ísť na pohotovost