Mám neustály hlad

13. sep 2023

Preco som stále hladná? Vždy keď sa najem o 20 minút mam pocit akoby som nič nejedla. Jem všetko čo príde pod ruku ale nepriberiem ani kilo. Tak ja už neviem čím to môže byť.

anjelicek26
13. sep 2023

Parazity by som dala urcite skontrolovat... bez srandy...

kkkovac
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
13. sep 2023

Neviem, čím to je, ale neznášam ťa!
(Neboj, len srandujem. Niečo ako v tomto vtipe: ) 😂

basulaak
13. sep 2023

Obmedz sacharidy a jedz vel zeleniny a viac tucne jedla (avokada, orechy, tucnejsie maso, ryby, vysokotucne jogurty a syry, vajcia - kludne aj 4 volske oka na ranajky). Vyvaruj sa sladkeho. Tuk zasyti na dlhsie pretoze ti nedvihne rapidne a nahle hladinu cukru. Ta po zjedeni sacharidov rapidne klesne (inzulin zrazu cukor) a vznika pocit hladu. A takto pekne dookola v zacarovanom kruhu. Vyberaj si kvalitne tuky a vela zeleniny (vlaknina).

alickapusinka
14. sep 2023

Ja som pri cukrovke mala také príznaky .Cukroviek je veľa typov no 1 a 2 ale každý človek chorý ma iné príznaky.

bylinka25
15. sep 2023

Okrem hladu máš aj iné problémy? Ako napríklad studený pot, pocit, že potrebuješ súrne niečo zjesť, lebo odpadneš, či náhle schudnutie, alebo priberanie?
Ako aj kočky písali, príčin môže byť viacero, od parazitov, po cukrovku. Máš to stále, či v čase, keď máš dostať menzes?
Poradila by som ti, zájdi za obvodným lekárom, daj si vyšetriť krv, stolicu a budeš načistom.

tatiana149
16. sep 2023

Tiež mám posledné dni stále pocit hladu a pribrať nemôžem. 20 roky stále váha rovnaká. Mám 37 rokov a váhu 45 kg. Môžem zjesť hocičo. Až na konci septembra mám gastro. Som zvedavá ako tam dopadnem.

tatiana149
17. sep 2023

Nieco si zistila? Tiež mám to isté pár dní. Gastro až na konci septembra.

autor
17. sep 2023

@tatiana149 na gastro chodím pravidelne každý polrok alebo rok (väčšinou ten polrok) tam mam výsledky dobre, ale chcem sa objednať na cukrovku pretože aj na internete co som si pozerala príznaky tak mam skoro všetky čo sú tam napísané tak uvidím...

tatiana149
19. sep 2023

Mne sa tiež zdá. V rodine máme cukrovky. Ale ja zas neviem, váhu mám furt stejnu. Už 20 rokov chcem pribrať. Nemám ani 50 kg. Ale aj to mame v rodine. Už mi len zostáva sa zmieriť s tým, že budem chudá vždy