Mám neustále točenie v hlave, cítim nevoľnosť a nepríjemný tlak

sumalee
6. aug 2024

Ahojte, mam neustále také jemne točenie v hlave, nevolnost,niekedy veľmi nepríjemný tlak, niekedy sa to točenie zosilňuje, navonok to nevidno a zároveň co to vladzem porobiť, ale úplne som z toho nešťastná ze mi je nonstop zle. Niekedy ma zavrat uplne odrovna ze sa nedokazem ani pohnúť, ale to našťastie nie je tak casto, ale toto je nonstop...Bola som na magnetickej mozgu,orl,neuro, cievne,krv všetko relatívne ok len po orl -vng vyšetreni mi bolo veľmi zle, vracala som ale ze to nič nenasvedčuje žeby to bolo z toho...tlak nemám zlý, cvičím na chrbticu, beriem ginkgo aj nejaký liek od neuro, cievny caj, pijem veľa vody...mam 2 deti a potrebujem fungovat, ale už nemám ani chuť do života, keďže je mi vkuse zle, mam akoby zastretu myseľ, nedokážem kvôli tomu točeniu ani jasné myslieť...ja už neviem čo mam robiť, mam pocit ze uz nikdy mi nebude dobre, nedokážem sa ani tešiť z ničoho lebo neviem co to je, nikto zjavne nepríde na príčinu a ja neviem co ešte skúsiť...ak by vás niečo napadlo budem vďačná...ďakujem

elenajezova
6. aug 2024

Ja s tým bojujem už od nového roka..

sumalee
autor
6. aug 2024

@elenajezova ja tiež uz od začiatku roka a preto som už z toho zúfalá...a co skusas s tým robiť?pomáha ti niečo?

elenajezova
6. aug 2024

Nie, neviem čo s tým. 🥺

sumalee
autor
6. aug 2024

@elenajezova to ma mrzí keďže viem ako ti je :( nechápem ze žiadne vyšetrenie nič neukáže keď zjavne proste niečo nie je v poriadku :(

chiarabarbora
6. aug 2024

@sumalee čítam akurát diskusiu niečo podobné mám tiež

chiarabarbora
6. aug 2024

@chiarabarbora 3 deň . Akokeby mi niekto sedel na krčnej chrbtici. Stuhnuta som hrozne moc . Mám tiež malého a jeden deň som musela úplne ležať len lebo keď som vstala pulzujúca bolesť ľavej strany hlavy občas sa pridruží riadna úzkosť . Občas mi sklba nervami.
No čakám na röntgon chrbtice. Na si myslím že je to chrbtica. No mám zmiešané obavy či niečo vážnejšie možno nie 🤦 včera az tak zle že 2 krát do dňa niečo na ukľudnenie vela magnézia. A spať sa mi žiadalo. Dnes ešte ma poriadne začaly bolieť na celom tele kosti a svaly. Plus riadne premenlivé nálady 🤦

chiarabarbora
6. aug 2024

@sumalee psychika možno vie tiež riadne zatočiť s človekom. Očné vyšetrenie?

pure621
6. aug 2024

Testy na tetaniu ti nerobili? Mne bolo takto pred rokom, asi 3 mesiace, potvrdila sa tetania. Nemáš stres?

lenka2232
6. aug 2024

Tetania alebo z krcnej..tiez som to mala a bolo to z krcnej