Od soboty kašeľ neskutočný škaredý..horúčka 38.
Sopel nie celý človek má boli...mám ísť k dr alebo to zvládnem bez nej.
Ďakujem za rady 🤗😢
Ja by som sla kvoli PN aj kvoli tomu kaslu. Mozno treba ATB. Podla popisu to znie ako chripka, na ktoru sice ATB nie su, ale moze to prerast v zapal priedusuek - kasel nebyva pri chripke taky hrozny ako opisujes. .
@anjelicek26
@simsalabim práveže som doma...nepotrebujem pn.
Tak rozmýšľam či ísť alebo nie....také škaredý hlieny vykaslavam.
Az mi je to nechutne písať.
Ak nepotrebuješ PN tak zlaté pravidlo 3 dní. Ak sa za tie 3 dní choroba zhoršuje lekár. Ak berieš niečo a nezlepšuje sa stav hoci minimálne, tiež kontaktuj dr.
@janage v podstate v sobotu večer som začala cítiť ,že niesom ok....ale vypuklo to v nedeľu
Skus zavolat ci napisat dr. Mozno ti da e-recept.
Tak ešte by som dnes počkala. Choroba sa vyvíja. Ak už niečo berieš voľnopredajné plus čaje. Budeš môcť dr. povedať, čo berieš, či ti to pomáha. Väčšina liekov začne zaberať za 2,3 dni. CRP tiež najlepšie na 3.,4. deň robiť
Aj ja mám kašeľ, pred 2 týždňami som mala atb na zapal dutin,mala som otrasné sople a hlien aj v prieduškach. Preslo to a za týždeň znova, citim tlak večer na prieduškach,rano mám suchý dráždivý kašeľ ktory do hodiny prejde do produktívneho a idu mi nechutné zelené hlieny z priedušiek pri kaslani.. inak mi nic neni len trošku sopel? Co to môže byť?
Tak teraz je vsade chripka a ten kasel teda brutal... aj dva-tri tyzdne sa to doliecuje a ides zo sucheho do produktivneho... 38 je v "pohode", to zvladnes snad aj bez liekov, ked ta boli cely clovek - tak s ibuprofenom kazdych 6h... a k lekarke ano, po PN-ku alebo zhorseni stavu... ak si doma, tak nepotrebujes nic, len postel, caj, vitaminy, sirup na kasel a kopu casu... muzovi uz v lekarni poradia, co je najlepsie.