Ahojtee,, celý tento týždeň nemám nejakú chuť do jedla ,, zvyčajne som jedavala 5x do dňa a teraz len tak obed alebo raňajky,, nie že by sa mi hnusilo a cítim sa tak najedená a neviem vôbec príčinu, nemáte s týmto nejakú skúsenosť ;))
@juliasb nie nie, možno toho mám trošku viac v škole, ale nemyslím že by to bolo z toho ,, aj keď netušim nikdy som nemala problém s jedením alebo tskto ://
Ja mám celkovo slabý apetít a od malička jem menej, no teraz je to extrém ...tiež mám toho viac v škole, celé sviatky a január som kvôli tomu sedela na zadku doma, pohyb a teda výdaj minimálny, takže telo si ani toľko nepýtalo, takže úplne mi stačil obed, aj to len taká malá porcia ... necítila som sa kvôli tomu dobre, lebo som telu určite nedávala všetko čo potrebovalo, tento týždeň som sa konečne nakopla byť aktívna a zase sa to zlepšilo 🙂 nemáš podobnú zmenu v životnom štýle, keď píšeš že máš toho viac v škole ?
@aniee_aniee kup si b komplex
@lindous ďakujeem🙂) no je pravda, že s prichodom povinnosti som zanevrela na cvičenie a beh tak to môže byť tým ❤️Ďakujem
@aniee_aniee ja mavam obdobia zravosti a obdobia,kedy mi nechuti jest. Vacsinou,ked sa menej hybem,tak nepotrebujem ani jest
@aniee_aniee Ahoj, síce Ti poradiť neviem, prepáč. Ale prosím Ťa, ak zistíš príčinu, nemohla by si ju sem napísať? Zišlo by sa mi trochu nechuti do jedla. 😁
@h2 u mna to je covid😬 za dva dni -2kg💪😅🤦♀️
Autorka- kúp si pivovarske kvasnice😉
@aniee_aniee nemáš stres? Depresiu? Úzkosti?