Som na úrade práce ale chcú aby som nastúpila na nejaké individualizovsne poradenstvo ale mám problém že trpím strachom a panikou čo stým mám robiť má niekto podobné problémov?
strach a paniku by si mala nejak riesit si myslim. aj ked nepises, ze preco prave z toho poradenstva mas strach. z coho? preco?
Čo má panika spoločné s poradenstvom, ak máš problém tam ísť daj sa vypísať na PN.
@alenadurcova Individuálne poradenstvo ti môže pomôcť, ako si hľadať prácu, ako uspieť na pohovore, akú prácu si hľadať. Ak máš strach z tohto, ako potom zvládneš pohovor niekde u zamestnávateľa, keď nezvládneš rozhovor, ktorý ti má pomôcť pri hľadaní práce?
@januska12323 preložia jej ho na iný termín, ak pôjde na PN, takže tým moc nezíska.
@melanta v zmysle nie PN,na ten čas, ale ak by to bolo dlhodobé, teda nielen panika z poradenstva ale aj niečo viac, neviem či je za tým nejaká psychická choroba alebo tak
Ked mas paniku a strach, tak najprv smer psycholog, ak treba tak psychiater - dnes uz vieme taketo stavy zvladat. Ak ti to uz ovplyvnuje zivot, tak to treba liecit.
@marianarem je to také silné že nestačím dýchať hrozné rýchlo mi tečie srdce tep aj 140 a príde to bez varovania a preto sa snažím uniknúť zo situácie.Tak že preto sabojim ísť niekam kde sú ľudia ktorých nepoznám
@alenadurcova ahoj bola si tam nakoniec ako to dopadlo, prebiehalo? ďakujem
@alenadurcova Strachom a panikou z coho? A ake silne to je?