Mám nárok na zľavu u zubára?

smootherka
17. máj 2017

Prosim o nazor na toto: asi pred pol rokom mi zubarka urobila krasnu bielu plombu,kt.stala 84€ (komplet uz aj s injekciou)
Kaz som mala hlboky, rozhodla sa ale takto, nerobila endodonciu aby zub ostal zivy. Vcera neuveritelne bolesti,skoncila som na pohotovosti,on mi to nechcel rozvrtat lebo si nebol isty ci je to ten zub, pravdepodobne je to on. Velke bolesti m,zrejme mi zajtra urobi endodonciu. Co poviete mam narok na nejaku zlavu alebo co ja viem, zas tolko penazi, vypyta. Prosim ma niekto skusenost. Dakujem

smootherka
autor
17. máj 2017

Nadpis mal byt zuby 🙂

natalienka12
17. máj 2017

@smootherka Tak na toto ti tu asi neodpovie nikto. U zubára máš všetky výkony hradené, máločo dopláca zdravotná poisťovňa. A či máš nárok na nejakú zľavu? Podľa mňa nie, ale s normálnym zubárom sa dá na cene dohodnúť. Len sa treba opýtať vopred koľko ti bude stáť. Ale v tvojom prípade nie je o čom, bolí ťa to, musí to otvoriť. Iné je keby si dala robiť zubné náhrady alebo bielenie zubov, ale ty máš vážny stav, môžeš tam mať zápal, fistulu, to sa musí liečiť.

smootherka
autor
18. máj 2017

Jasne ja to chapem, len neviem z coho sa spravil ten zapal pod novou plombou. Ide o to ze pred 6mi mesiacmi som asi hodila 84€ do kosa, keby mi ho nerobila a bol by tam stale kaz, urobi mi endodonciu a vybavene, takto je to aj s "bonusom".Uvidime ,o chvilu idem skuim sa dohodnut.
Kazdopadne dakujem za odpoved