Žienky mám nárok na kúpeľnú liečbu pri odstránení maternice to je jedno či rezom ,alebo laparoskop.
To neviem.Ja som bola rezaná.
každopádne si podaj žiadost a uvidíš
Narok mas, no pozor na presvihnutie terminu podania si ziadosti. Mne ju zamietli, vraj do pol roka som sa mala uz aj z bezplatneho, teda A-ckoveho liecenia vratit. To sme s mojim lekarom nevedeli!!! Ponukli mi potom liecenie B, teda nieco si pacientka doplaca.
Pokiaľ ide o laparoskopickú operáciu, tak tam nie je automatický nárok na kúpele, iba pokiaľ sú tam nejaké problémy. Závisí od toho, čo ti napíšu do karty.
@chomova prosim vas, myslite do pol roka od operacie sa musite z liecenia aj vratit? A to sa da stihnut? Som 14dni po operacii. Poradite ako na to? A kam sa chodi vlastne, mam vszp. 😍
Dobrý deň, viem že sa chodí do Lúčok a je na Vašom gynekológovi, ako to vidí s Vašou liečbou, no žiadosť si treba podať čo najskôr, aby ste mohli ísť "zadarmo", pretože mne pri neskorom podaní žiadosti ponúkli čiastočné hradenie. Ja som dlhodobo maródovala a tak sme to podali až po ukončení maródky a to už podľa "tích hore" bolo neskoro. 🙃🙉
@janette1976 ja som bola operovana 8.2 podala som si min.mesiac a do 2 týž mi prišlo,keď som volala do poisťovne prečo mi dali sliač bolo mi povedané ze všetko obsadene a inak by som nestihla tu pol ročnú lehotu, Idem 14.7.
@dakota50 super, mne uz prislo 17.8 Lucky na 21dni.
@janette1976 ja som chcela Lučky alebo Bardejov
Mne po operácii lekárka povedala,že mám nárok na kúpele,ale do roka to musím vyčerpať.