Mám nahlásiť lekára na VÚC?

12. okt 2023

Ahojte, co robit v tomto pripade?
Podla trvaleho pobytu patrime k istemu vseobecnemu lekarovi, chceli sme sa prihlasit ako novi pacienti,ten vsak maily ignoruje a cislo,kde je vraj dostupny vo vyhradenych casoch nedviha alevo ma vypnuty mobil.
Co robit??

rude_baby
12. okt 2023

Ísť osobne?

patka06
12. okt 2023

Najprv by som lekára navštívila osobne a ak ťa nezoberie, riešiť cez VUC

deti95060810
12. okt 2023

osobne..

janetinka27
12. okt 2023

Ahoj, prihlasit sa musis osobne, cez email ani cez telefon sa zaevidovat neda. Este v lete som menila lekarku a fungovalo to klasicky: odhlaska od predoslej dr a prihlasenie sa k novej.
Neviem, co by si nahlasila na vuc, ze neodpisuju na email a nedvihaju fon?

sisa_s
12. okt 2023

Najst si takeho, ktory ked ked budes chora, bude lahsie dostupny?

autor
12. okt 2023

@janetinka27 dobre,pojdem osobne, mna len vytaca,ze naco tam ma uvedene,ze je dostupny,ked clovek tam pise ako idiot a vyvolava, ked nikto nedviha,toto ma sere..ze si nerobi poriadne robotu.

autor
12. okt 2023

@sisa_s tento ma ecasenku,tak si myslim,ze svojich pacientov vysetruje normalne, len si myslim,ze nema zaujem brat novych.

janetinka27
12. okt 2023

No co narobis. Moja endo-dia dviha fon iba hodinu denne a v piatok vobec.ma myslim 3 telefony a vsetky dviha naraz.cize ak sa clovek dovola, caka kludne 20-30 minut na fone.ale je to dobra dr, ktora ma vela pacientov. A obvodnej je uplny problem dovolat sa. Hnevat ta to sice moze, ale oni vybavuju osobne.ked som tam, venuju sa pacientom a telefon vkuse zvoni, pocut to.ale ked poviem za seba, ja som rada,ze sa venuju mne,ked tam sedim a nedvihaju tie telefony.

mogaa
12. okt 2023

Treba to brať reálne, ani tebe by sa nepáčilo keby ťa lekár vyšetroval a popri tom vybavoval telefonáty....moja lekárka napr. zdvihne ale len keď zavoláš a nikoho v ambulancii nemá...samozrejme je nereálne aby ona volala naspäť na neprevzaté telefonáty...čo sa týka mailov, tiež nie je povinná nikomu odpisovať....ak nie si spokojná s týmto prístupom , nájdi si iného lekára, ale na sťažnosť na VUC to nie je...ten lekár ťa dokonca ani nemusí zobrať ak má veľa pacientov...

janinah
12. okt 2023

Ideš ho nahlasovať,že sestricka nedvihla telefón?srandujes? Chod tam osobne.

aesculap
12. okt 2023

Možno to bude znieť neuveriteľne, ale lekár má právo na 20 pracovných dní dovolenky, plus 8 dní na kongresy a inú vzdelávaciu činnosť. Dokonca môže byť aj chorý týždne, mesiace. Takisto môže mať chorú sestričku,kedy je rád,že stíha liečiť. A áno, on nie je povinný dvíhať telefóny, ani odpovedať na maily. On má inú pracovnú náplň. A sestra má tiež svoju prácu. Jasné,hneď utekať nahlásiť, to je také slovenské.

doriiis
12. okt 2023

Mať takýchto pacientov musí byť za trest

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
12. okt 2023

chudak lekar .. on svoju pracu robi .. lieci ludi .. sestricka by mala odpisovat a zdvihat - ale mozno je zrovna chora,ma toho vela alebo alebo alebo .. hold zdvihni zadnicu a prejdi sa ..

babulkomale
12. okt 2023

Teraz skoro ziadny lekar nedviha...ja si platim premium clenstvo, kde byva mobil, ktory beru.
Tiez uz radsej chodim rozne po vysetreniach ako samoplatca, lebo co uz poistovne stvaraju, nie je normalne.

autor
12. okt 2023

Skoda reci s vami poniektorymi .

autor
12. okt 2023

@babulkomale ja chapem aj ze je lekar chory,ma kongresy atd...ale ze sa clovek nevie dovolat dva tyzdne, ked ma vyhradene hodiny,ze v akom casovom okne ma pacient volat.( na stranke uvedene,ze tam je,nema dovolenku, je zdravy).tak potom nech ma uvedene,ze nic nevybavuju mailom ani telefonicky. Ja mam tiez ine veci na robote ako cakat u niekoho v cakarni 2h medzi chorymi a dufat,ze vobec to 1 slovo prehodi...

taktotedanie
12. okt 2023

Co ked ma denne 60-70 ludi a riesi cely den chorych ludi, toto ta sere ze ti nedvihne telefon? Ja sa mu ani necudujem a teda na jeho mieste dakujem za takych novych pacientov co to nevedia pochopit
Ak budes mat zdravotny problem tak dufaj, ze sa ti bude venovat na 100% a nebude dvihat telefony a teba bude ignorovat
A co chces nahlsovat? Ze ti nedviha telefon? Smiesne

autor
12. okt 2023

@taktotedanie este raz.. ak telefon nedviha,co tak odpisat na mail jednou vetou, ked tam uz pacienti nebudu? A nemusite prehanat. Kludne tam moze mat denne "len" 20 pacientov, nie 60-70 ci 100...
Ak nema cas vybavovat v tych casoch, co ma byt podla popisu dostupny maily a telefonaty,tak nech aspon nema uvedene,ze to v tych casoch robi,ked to nie je pravda...o to mi ide.

zuzinabila
13. okt 2023

Ano,ked to ma takto,ze je pritomny,ma vyhradene casy a 2 tyzdne nedviha,ohlas na vuc,oni uz poriesia.ja som takto vyriesila nasu byvalu pediatricku

autor
13. okt 2023

@zuzinabila dakujem,ze aspon niekto ma tu pochopil. ☀️