Ahojte, uz dlhšie mám nafuknute brucho hned zrána a keď nieco cez deň zjem, vyzerám ako tehotná..strasne sa citim tak nepohodlne..okrem toho ma uz vyse polroka páli a reze po moceni.. doteraz som chodila po vyšetreniach u urologa a gynekologa a všetko je vraj v poriadku.. citim sa velmi unavená, bolia ma klby, robi sa mi akne a to nie som ziadna pubertiacka.. naozaj neviem čo by toho mohlo byt, riesim to s mojou doktorkou, no zatial sme na nic neprišli.. mate niekto s niečím takym skúsenosti?
@katarina40 ja si myslim ze je to nejaky vnútorný zapal v tele, ale zatial mi na nic neprišli, tak neviem...tiez si skusam pomoct sama, lebo predtym ako sa mi objavili tieto problémy, som žiadne akne nemala😔..skusam si davat cesnak lebo ten je protizapalovy a robim si žihľavovy caj..ale stale mi nic velmi nepomaha..
@dommie23 ci to fakt nebude gynekologickeho povodu asi skorej ...mozno nejaka cysta alebo cooo zvykne ze vtedy nafukovat☹no treba patrat po pricine jednoznacne aby bolo cloveku dobre...ja sa liecim na polycistyke vajecniky takze moja tvar a brucho asi bude urcite ztoho preto skusam tuto chlorelu aby som sa troska vycistila ako taaak..kazdopadne prajem vela zdravicka hlavne🙂a na to akne treba skusit dermokozmetiku je sice drahsia alee pomoze...
Potravinove alergie a intolerancie ste vylucila?
To ti ma tiež napadlo, či to nebude mať pôvod aj tam. Na sone si bola, lebo ako tu už kočky spomínali, tak cysta vie spôsobiť podobné problémy, ako si opisovala
@dommie23 ja som tiez furt nafuknuta, akne sice nemam, doktorka skusila len svalovy funkcny test a povedala, ze predpoklada kvasinky v crevach. Hned mi nasadila Nystatin a dietu bez cukru, vsetky kohlenhydrate musim vylucit. Ziaden alkohol. Mozem si to skusit sama, ci mas kvasinky, pohladaj na nete slinovy test na candidu a uvidis. V kazdom pripade cesnak by mal pomoct. Skus vyradit cukor (aj skryty) a bielu muku, ci brucho splasne 😉
@lokalistin áno, aj nad tým som rozmýšľala a navrhla som to doktorke, ale len prikývla a že tobsa musím objednať na gastro
@dommie23 ahooj tak mam tiez stym nafuknutym bruchom problemy☹a akneee ani nehovorim nehoji sa mi vobec som ztoho zufala ale pijem vodu z vodovou neviem ci to brucho nieje ztoho aj nemate na nieco alergiu alebo co pripadne mlieko vtedy zvykne aj brucho nafukovat sa ja som teraz zacala uzivat chloleru spirulinu a jacmen lebo uz neviem ako mam pomoct zevraj je to zeleny zazrak tak som zvedava coto povie uz len kvoli tomu akne a tomu bruchu nadutemu☹keby ste to tiez skusili???mozno to pomoze ....