Mám nadváhu a sedavú robotu. Extrémne mi puchnú členky

nikol1288
23. júl 2024

Ahojte
Mam nadvahu a sedavu robotu. Posledneho pol roka mi extremne puchnu clenky ze normalne ked stlacim ostane mi diera. Teraz v lete raz tolko. Krvne testy som mala vsetko ok cize podla vsetkeho je to len tou nadvahou a malo pohybu. Dr mi dal cyclo 3 na cievy . Je tu niekto kto s tym ma skusenosti? beriete niekto tento liek na opuchy clenkov? Ako zistim ci som neni len zavodnena? dakujem

pribinak
23. júl 2024

@nikol1288 píšeš že máš nadváhu

nikol1288
autor
23. júl 2024

@pribinak moze zato len nadvaha?

denkabemommy
23. júl 2024

@nikol1288 nie si zavodnená, si tučná (ako sama píšeš). Keď schudneš, vymiznú problémy s opúchajúcimi členkami. Ako rýchlu pomoc si teraz môžeš kúpiť kompresné podkolienky (nič moc v tomto teple) a dopriať si každý deň prechádzku (aj 2x do dňa). Aby sa tvoj lymfóm trošku rozhýbal tiež. 🙂

pribinak
23. júl 2024

@nikol1288 hlavne nadváha

petulka2021
23. júl 2024

No keďže ti ostávajú až take diery tak smer interný lekár, nech ti spravíš podrobne vyšetrenia, poprípade ti nasadia furosemid

ninah1486
14. aug 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

uzivat lieky nie je moc riesenie, radsej skus dat nejake kila dole, mne sa super chudlo s KetoDiet