Ahoj, mám nádchu, tretí deň soplim, Milena bolesť hrdla pri prehĺtaní a strašná bolesť hlavy včera a predvčerom. Dnes už hlava lepšie. Cítila som, ako mi stekajú hlieny asi z dutín. Čo na to môžem? Mám len coldrex a vitamíny. Lekárka má dovolenku. Ísť zastupujúcej? Teploty nemám
Covid alebo chrípka to bude. Daj tomu pár dní, pravdepodobne to začne spontánne ustupovať. Ak nie, tak medzi sviatkami skoč k zastupujúcej lekárke. Kúp si sprej do nosa a sinupret na uvoľnenie dutín. Na hrdlo odorúčam Strepfen. Na bolesti hlavy, čo ti najviac zaberá, u nás sú to lieky s ibuprofénom.
u mňa presne takto covid
U mna tak vyzeral kovid. Tantum verde plus panadol a ttzden na zomretie.
Toto bude covid,mali sme to podobné..
Ako cez kopirak u mňa, bol to covid. Po 8 dňoch som fit.
paralen, kvapky do nosa a doritricin alebo ine na hrdlo
načo s tým chceš ísť k lekárovi? zrejme ide o vírusové ochorenie a je jedno aký vírus....kúp si v lekárni niečo na hrdlo , na sopel kvapky do nosa a veľa čajú, na bolesť hlavy tabl.od bolesti...iné ti nedá ani lekár, možno ti len zmeria CRP a ak bude zvýšené dá ATB....ale teraz je veľa vírusových respiračných ochorení, čo sa prejavujú takto....toto naozaj vyzerá na covid, hlavne s tou bolesťou, nemusíš mať ani horúčku, aj priebeh môže byť vždy iný....tie testy na covid z lekárne nie sú presné, veľa krát pozitivitu nezachytia alebo naopak ukážu falošnú pozitivitu.....lekára rieš len vtedy ak je to nevyhnutné a potrebuješ PN....
Moze to byt zapal dutin. Este by som to skusala liecit doma
@vler ako doma prosím? Ten sinupret?
Ježiš všade len covid...nemusí to byť covid..som tehotná v 21tt, mám to isté, ale nemám žiaden blbý covid, testovala som sa tiež xkrát, lebo každý v okolí zrejme tiež pozná len covid...je to tiež len podľa mňa nejaké prechladnutie, dutiny alebo čo...alebo nejaká pliaga čo teraz koluje vo vzduchu...Ja kedže som tehu, tak nemôžem skoro nič, no na bolesť hrdla mi nepomohli žiadne voľnopredajné cmuľačky, jedine kloktanie harmančekovým čajom, vyskúšaj to 🙂
Hrdlo mi úplne prešlo, ostal len upchatý nos, naparujem sa nad slanou vodou a tiež nad harmančekom, dávam morskú soľ a difuzujem. Je to omnoho lepšie už po jednom dni.
@ivkav5 aj ja som sa práve naparovala a konečne mi uvoľnilo nos 🙏 skúsim sa zajtra poradiť v lekárni ale to naparovanie veľmi pomohlo
Naparuj pravidelne a fakt vyskúšaj kloktať harmančekovy čaj, nič mi viac nepomohlo🙂
Tá bolesť hlavy vyzerá na covid. Skús si zajtra kúpiť v lekárni test. No a ináč taká klasika - do hrdla nejaký stopangin, do nosa nasivin, vitamíny c, d, zinok, na teplotu ten coldrex, veľa piť, spať a oddychovať... Držím palce, nech si rýchlo fit! Ak máš pocit, že to chce doktorku, tak pokojne aj k zastupujúcej zajtra. Len budeš asi dlho čakať, tak si nezabudni dať predtým niečo na bolesť, aby si to tam prežila.
naco lekarke kup si sinupret a pi caj