Dievčatá, toto sa mi vyhodilo na ramenách, stehnách a postupne sa rozširuje. Čo by to mohlo byť? Na kožné sa tak skoro nedostanem 😔
nebude to zihlavka? ako rychlo sa to rozsirilo? ekzem sa (aspon podla mojich skusenosti) nesiri rychlo
@paskolinka ide to veľmi rýchlo, ráno som na rukách nemala nič, teraz večer celé ramená posiate a nohy takisto
@mamaradka ahoj ja to mávam pravidelne som atopička a je to žihľavka, mne sa to robí večer a potom sa to vytratí, dávam si lieky od alegie na tlmenie svrbenia napr zodac.
@mamaradka skus si odsledovat ci si dnes niečo nezjedla alebo z nejakej trávy vonku. Mne na nič neprišli mam takú nevysvetliteľnu alergiu. 😴😉
@mamaradka tak to ekzem nebude. ako pise lavienocka, zihlavka. je to alergicka reakcia. ak mas fenistil alebo nieco na alergiu, tak skus. ak nie, tak mozno to prejde aj same...
moji su exemovy a toto je nieco ine, skor alergia
Moja žihľavka takto vyzerá
@viktorka124 áno je to zihlavka, bola som na koznom dnes
@mamaradka odporúčala ti zmeniť aj stravu? Lebo mne kázala vylúčiť histamin napríklad
Nemyslim si ze je to ekzem ak si to dostala len tak z nicoho nic z vecera do rana.To by si mala podobne problemy uz davno.Skor reakcia na nieco.
bud alergia, alebo plesen, ak to druhé, bolo by dobré ísť kožnej, ak prvé, tak na alergo