Mám na tele ekzém?

mamaradka
13. júl 2021

Dievčatá, toto sa mi vyhodilo na ramenách, stehnách a postupne sa rozširuje. Čo by to mohlo byť? Na kožné sa tak skoro nedostanem 😔

danielahamar
13. júl 2021

bud alergia, alebo plesen, ak to druhé, bolo by dobré ísť kožnej, ak prvé, tak na alergo

paskolinka
13. júl 2021

nebude to zihlavka? ako rychlo sa to rozsirilo? ekzem sa (aspon podla mojich skusenosti) nesiri rychlo

mamaradka
autor
13. júl 2021

@paskolinka ide to veľmi rýchlo, ráno som na rukách nemala nič, teraz večer celé ramená posiate a nohy takisto

lavienocka
13. júl 2021

@mamaradka ahoj ja to mávam pravidelne som atopička a je to žihľavka, mne sa to robí večer a potom sa to vytratí, dávam si lieky od alegie na tlmenie svrbenia napr zodac.

lavienocka
13. júl 2021

@mamaradka skus si odsledovat ci si dnes niečo nezjedla alebo z nejakej trávy vonku. Mne na nič neprišli mam takú nevysvetliteľnu alergiu. 😴😉

paskolinka
13. júl 2021

@mamaradka tak to ekzem nebude. ako pise lavienocka, zihlavka. je to alergicka reakcia. ak mas fenistil alebo nieco na alergiu, tak skus. ak nie, tak mozno to prejde aj same...

euka210
13. júl 2021

moji su exemovy a toto je nieco ine, skor alergia

viktorka124
14. júl 2021

Moja žihľavka takto vyzerá

mamaradka
autor
14. júl 2021

@viktorka124 áno je to zihlavka, bola som na koznom dnes

viktorka124
15. júl 2021

@mamaradka odporúčala ti zmeniť aj stravu? Lebo mne kázala vylúčiť histamin napríklad

maminkadeticiek
15. júl 2021

Nemyslim si ze je to ekzem ak si to dostala len tak z nicoho nic z vecera do rana.To by si mala podobne problemy uz davno.Skor reakcia na nieco.