Mám mrle

7. feb 2021

Dobrý večer prosím neviem prečo ale raz som dostala mrle maly sme mačku dovtedy som problém nemala. Už ich mám od vtedy 3x a zdá sa mi že sa mi vracajú každý pól rok preliečovala som sa hygienu dodrziavam nesadam na verejne wc, sprchujem sa poriadne každý deň aj si umývam ruky vždy keď prídem z vonku po vecku alebo aj keď chytím niečo čo je špinavé umývam zeleninu,ovocie. Striham nechty nekušem ich.Som zúfalá. Predpísaný liek my vždy pomohol no ale vráti sa to po pól roku zase. Máte niekto podobnú skúsenosť ?

pepa28
7. feb 2021

Dobrý večer. Ste si istá, že sú to mrle? Mrle sa môžu vracať z rôznych dôvodov. Môže byť, že vlastne tým liekom prečistite len črevá. Mrle ale aj iné parazity sú žiaľ není otázkou len tráviaceho traktu. Kúpte si dračiu krv. Denne jedzte cesnak žujte klinčeky. Klinčeky odstraňujú, rozpúšťajú vajíčka.

0silvia0
7. feb 2021

@pepa28 dracia krv je na parazity?

desore
8. feb 2021

Nepreliecene...treba opakovat liecbu... V pribalovom letaku je napisana dlzka liecenia.

korra
8. feb 2021

Mrlu detsku (ludsku) si od macky s najvacsou pravdepodobnostou nedostala, neparazituju na mackach, to skor bol subeh nahod, ze v case ako ste mali macku, si ich dostala. Ak sa ti vracaju, zjavne liecba nebola ucinna, bud nedostatocna davka, alebo dlzka podavania. V oboch pripadoch je mozna aj rezistencia. Antiparazitikum neposobi preventivne, cize ak sa ti vracaju, bud vyssie 2 spominane pripady, alebo jednoducho nieje odstraneny *zdroj*, mala/mas ich len ty, ci maju problem aj dalsi clenovia rodiny?

autor
8. feb 2021

@korra mama ich nemala no priateľ ich pravdepodobne dostal. Preliečena som bola naposledy som ich mala
Pred letom a teraz sa mi vrátili

pepa28
8. feb 2021

@0silvia0 dračia krv čistí krv a podporuje imunitu. Treba čistiť krv a podporiť imunitu.

0silvia0
8. feb 2021

@pepa28 no to viem, ale pytam sa, ci odstrania mrle...

pepa28
9. feb 2021

@0silvia0 dračia krv odpodzuje aj parazity. Je to ale skôr na podporenie organizmu keďže sa spomína v statuse, že sa to vracia. Tak je dôležité podporiť aj organizmus na imunite a prečistiť krv. A na to je dračia krv skvelá. Neni to len o tom, že sám si tabletku proti parazitom a je po nich. To vôbec nieje žiaľ také jednoduché. Telo je veľký organizmus a tie potvory sa môžu poschovávať hocikde. Zajdu aj do krvného a lymfatického systému. Preto som písala o dracej krvi. Treba sa nato pozerať systematicky keď sa problém vracia.
To ze sa to vracia môže byť aj príčina v tom, že pokiaľ tabletka vyčistí tráviaci trakt na lymfu a krvný obeh to dosah nemá,vermox teda určite nie.

pepa28
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vifonik
19. sep 2022

Ja sa chcem spýtať, či sa ti podarilo zbaviť sa tých opakovaní sa mrlí