Mám mrle

anicka1212
16. jún 2016

Ahojte 😊 dnes som u seba spozorovala malé cerviky zrejme mrle... Chcela by som sa spýtať či náhodou niekto nemáte doma nejaké lieky Vermox alebo niečo podobné je to na predpis a ku lekárke je mi stym trápne ísť. Ak by sa našla dobrá duša a pomohla mi stouto banalitou bola by som vďačná.

monilik
16. jún 2016

@anicka1212 utekaj k lekarovi, ved to je uplne normalna vec.
z domacich receptov - cesnak, cibula, kysla kapusta a vylucit na čas sladké 😉

monilik
16. jún 2016

@anicka1212 inak este existuje aj volnopredajny liek Vermophyt na prirodnej baze

silvitita
16. jún 2016

to ako možeš trepnuť takuto blbosť "že je my to trapne" to radšej budeš čakať niekolko dni či ti niekto niečo da? +čakaš na odoslanie doručenie niečoho čo ti ani nemusi zabrať?dospela žena? či sa pyta dieťa?v tom pripade ospravedlnene :-I utekaj lekarke kym doma niekoho nenakaziš ved ona ťa nebude ani nijako vyšetrovať ty jej len povieš čo maš ona predpiše lieky a cca o mesiac prideš na kontrolu zo stolicou to je vše :-Q tak nerob s toho vedu a utekaj kto ti lepšie poradi ako lekar :-Q tu určite nie a mimochodom trapne nie je isť lekarovi ale sem ☹

maminkasisa
17. jún 2016

bez liekov sa toho asi nezbavis, urcite vsetko oprat na co najvyssej teplote, hlavne spodne pradlo, postelne pradlo, pyzamo a vyzehlit..... toaleta samozrejme.....