Mám migrénu asi z krčnej,boli ma aj krk a rameno....aj som zle spala, Sumitriptan mi nezabral, o 4 hod som zobrala flektor tiež nič moc help čo poradíte???
@lukbe koľko to.je pár hodín?
Ja mám také silne migrény že aj vraciam. Bolesť je neúnosná nič nedokážem vtedy. Mne nurofen rapid pomáha lepšie ako flektor.
Ak mám silnú migrénu, dávam si cca 1-2h po Sumatriptane aj šumivý Panadol proti bolesti. A k tomu aj najviac teplú/horúcu sprchu akú vydržím. Alebo aj najteplejší obklad aký vydržím na miesto pulzujúcej bolesti. Možno aj záleží, aký máš silný Sumatriptan, či 50 alebo 100. Ak potrebujem druhú dávku, dávam až po cca 12h.
Skús magnézium, uvolní to napnuté svaly na krku a ramene.
Dala si si ju neskoro
Ticho tma tekutiny nieco studene na celo
Dopln magnezium akebo guajacuran
Uz nic, iba vylezat v tichu a tme.
@taktotedanie pani doktorka a ten guajacuran nejak odburava migrenu alebo naco je v tomto pripade dobry?
@liliputka2131 na uvolnenie spazmov svalov, celkove ukludnenie
Ja to iste uz druhy den. Mne zabral aspon simatripan na pol dna. Vcera som dala horucu vanu na ten krk, dost pomohlo.
Kupim teda aj ten quajacuran, ako radi
@taktotedanie
ATA Mg
Mne na migrénu od krčnej chrbtice často pomáha horúca voda na krk,hlavu,kofeín. V piatok mi bolo na odpadnutie,na zvracanie,zle som videl pre migrénu,horúca sprcha+dve kávy za pár hodín+ pohár coca-coly a ibalgin a 90% ubudlo.
Tak počkať pár hodín a zase sumatriptan. Nabudúce asi silnejšiu dávku. Ak ten nezabera, tak asi nejaké inj.