prosim vas rychlo o radu.ako najrychlejsie zvysit vapnik v tele.co najlepsie zabera?
dakujem
@zuzkababy Vybornym zdrojom vapnika je mak, prip. mandle. Mozete uzivat napr. aj olej lisovany za studena, pricom sa uchovali aktivne latky v max. moznej miere. Makovy olej sa odporuca aj ako prevencia voci osteoporoze, 1KL rano a vecer. Zaroven pozitivne posobi na kvalitu nechtov, vlasov, pokozky, zubov a kosti. Najdete aj v nasom eshope, alebo tu v PROshope na MK: https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
@zuzkababy na vapnik zabera ..viem na to liek mam stym skusenost ...no ten liek je s prstom si natri stenu a to ak chces musis jes viem asi ti to bude hlupe ale je to tak...ked niekomu chyba vapnik ma problemi so srdcom ...a to je uz problematicky ...ta stena aj pomaha na srdce ..a orechy sa nesmiu jest ak ti naozaj chyba vapnik
@anastacia321 ???Nerozumiem vobec tvojmu prispevku, aku stenu??
@erienka jajajaj nevies co je stena v byte?naozaj je ucinna ver mi tak by som to nezverejnovala keby to nebolo tak to pomaha ..nechcem to tu pisat .len to ti napisem ze moja verna kamaratka z dectva bola tak isto ako ti jej iba pomahalo ta stena ...len vtedy jej bolo dobre a zlepsovalo sa jej stav..ja som to na vlastne oci kazdy den vydela zato viem ze je to tak ...ak sa ta mozem spitat ....mas problemi so srdcom...ja si myslim ze ano vapnik takym chyba co maju problemi so srdcom
tabletky pomahaju ale nie tak velmi ved kazde lieky skodia na pecen....dobre ked ucinkuju ale tabletky skodia....na pecen
mak?ved aj to skodi na srdce a velmi ako aj orechy napriklad.
Vyskusaj Bio egyptsku ciernu rascu semena Nigella Sativa. Je dokázene ze cierna rasca je najzdravsia a ma skutočne pozoruhodné hojivé a liečivé vlastnosti, ktoré z nej robia jednu z najsilnejších liečivých rastlín sveta. Používa sa bežne v kuchyni do jedla. Ja ju dávam asi do všetkeho je skutocne velmi zdrava. Skus ju a urcite si ju zamilujes ako ja som ju nasla na naturonline a z tade ju objednavam. Myslim si ze zdravo zit je dolezite lebo to je to najvzacnejsie co mame. Tak sa toho drzim a skutocne sa snazim jest zdravo . Ved vyskusaj a posud sama.
@zuzkababy makovy olej,uzivat dlhodobo