Prosím vas, mam krv v moči , kam s týmto problémom, gynekológ či urológ?
@kacenocka2 urológ, alebo obvodna
@luccija skôr na gyn aj svokra mala krv v moci mala niečo s ladvinou a normálne ju vyšetril gynekológ zobral jej krv mala nejaký zapal
Prosím ťa, logicky sa zamysli. Moč ide z močového mechúra, čo to má s gynekológiou? Samozrejme, že máš ísť na urológiu!
@kvietok2891 to, že ju vyšetrili je štandardný postup - musia to urobiť a ochota lekára bola, ze robil vyšetrenia navyše. Krv v moci je záležitosť urológie. To je biológia 7.ročník ZŠ.
@dencagee ja neviem len od svokry viem lebo ta mala problém pardon ak sa mýlim len ona to riešila cez gyn ja nemám žiadnu osobnú skúsenosť našťastie
@dencagee joj 🙈 veľa vecí som pozabudala
Ja ked mavam krv v moci tak idem k obvodnemu lebo viem ze sa my blizi zapal.mocovych ciest.A ten my da antib..
@kvietok2891 ja som mala časté zápaly močového mechúra obvodná ma zanedbala vždy dala zle ATB urológ robil cievkovanie a cielene ATB
@kacenocka2 mňa gynekológ poslala k obvodnej nech mi vypíše lístok na urologiu stým že močové cesty nie sú v kompetencii gynekológa. Tak skús zavolať obvodnej a opýtaj sa. Ale myslím si že je to skôr na urologiu ako na gyndu.
@kacenocka2 prvá cesta k obvodnej aj s močom. Najlepšie s ranným a v skúmavke z lekárne, ak nemáš tak do volačoho iného. Alebo ťa poprípade Dr. da vymočiť tam. Ak je to zápal močových ciest, možno by ti zabrala aj Dmanosa, dostaneš v každej lekárni. Ak je zápal už rozšírený, treba ATB, predpíše ti ich aj obvodna. Kým sa dostaneš na urológiu môžeš už mať teploty. Na urológiu, poprípade na nefrologiu sa chodí až keď sa zápal opakovane vracia.
Obvodnej..najlepsi nato je biseptol pred 3tyzdnami som ho brala..tiez zapal mocovych ciest.a nebola som ani u doktorky lebo viem co mi bolo..a veeela urologickeho caju s brusnicami pit..skore uzdravenie..este vyborny caj je urosept
@kacenocka2 krv v moči som mala viackrát zo zapáleného močového mechúra a riešila som to u obvodnej
@kacenocka2 podľa mňa na gynekológiu