Ahojte uz nejaky cas mam krv v stolici ktorá( po každom wc) vyzera ako pri menzese..taktiež ma trápia nejaky cas bolesti brucha a chrbta myslite ze to moze byt spojené s tym? mam celkom panicky strach z doktorov a ked som sa na nete dočítala co vsetko to moze byt mi prislo az zle..uvidim ako to bude pokračovať a navštívim doktora..mali ste niekto nieco podobne?
Žiadne čakanie...v pondelok ze si u dr.
Nejaký čas? Len raz by som si našla krv a hneď rovná čiara k doktorovi.
Okamžite k doktorovi a ne na modry konik!!
Mam UC. Kolitidu
Chod k dr
@vik1n4 ahoj
Akurát včera som bola s ocim na kolonoskopii
Tiež mu našli v stolici krv . On a doktor to prosím ťa neexistuje , celý život sa baaal ale dokopali sme ho
Vyšetrenie ti robia cez zadok , môžu ti dať rajsky plyn alebo injekciu takže to nebudeš cítiť budeš omamena.
Vyšetrenie trvá možno 20 min . Pán doktor mu povedal že ma tam polypy ktoré mu musí vybrať tak môj otec čo sa boji doktorov si predstav že sa ešte aj pozeral na obrazovku ako mu to dávajú preč a bolo mu to jedno vďaka tomu plynu :D takže keď už on toto dal tak myslím že ty ako žena nebudeš mať problém , predsa ženy zvládajú lespie vyšetrenie cez zadok ako muži.
Môj otec nemal nikdy problémy s ničím celý život a pozri keby nešiel na tú preventívku o 10 rokov by z toho bolo niečo veľmi zlé...
Zas , to nemusí byť tvoj prípad môžeš mať iba hemeroidy alebo nejaký vred ktorý ti praskol ale keď píšeš že to máš bežné tak by som určite šla . Vyšetrenia sa báť nemusis ani nebudeš vedieť čo ti robia 🙂 radšej chod akokeby potom bolo neskorro, kľudne povec doktorke že máš panicky strach , oni ti dajú niečo na ukludnenie , takže zamna chod a neboj sa nemusí to ani byť nič vážne takže neboj sa , a radšej teraz ako keď potom bude už neskoro
@vik1n4 Áno, mala som a mám diagnostikovanú ulceróznu kolitídu.