Chcem sa opýtať, nakoľko mám doma malé dieťa (3m) a muž chodí neskoro domov nemôžem ísť teraz k lekarovi.
Objavovalo sa to tesne po jedle, potom to prešlo, prvýkrát po reznoch teraz už je to po akomkoľvek jedle aj s odstupom casu. (Teraz napríklad -18,30, a jedla som naposledy pred treťou) Povedala by som že sú to kŕče v bruchu, tesne pod rebrami, nič čo sa nedá vydržať ale nieje to v poriadku a cítim že sa to stupnuje. Mám plynatosť, na veľkú chodím normálne, pravidelne. Akurát pri tých kŕčoch počujem ako mi "behá" v bruchu.
Prosím poraďte čo nato kým pôjdem k lekarovi,prip čo to môže byť . Ďakujem
Prava alebo lava strana?
@dijka123 tak to neviem, tiež mi napadlo že buď kamene alebo vredy keďže pri malom bežne chytro najesť kým sa zobudi a aj to časovo sedí lebo asi 3t spí Max polhodinu dovtedy spával cez deň aj tri hodiny...
@ivangeline skôr v strede
@gagik čo to je ?
@mmoonna ako to prosím zacalo??
moze reagovat na histamin. skuste nizkohistaminovu dietu. Castym priznakom, ci uz alergie na konkretnu potravinu alebo histamin ako taky, su krce, neskor kludne hnacky, ci zapcha, vyrazky na tele, zahlienenie, dusnost atd atd.
Keď ja len nerozumiem ako môžem zo dňa na deň mať niečo také ako pisete...
@ivanak149 prosím Vás a čo Vám pomohlo? Čo Vám bolo?
@ivanak149 ešte by som dodala, že kŕče by som prirovnala takým ako keď vás ide prehnat