Mám kožnú alergiu na chlapa?

2. jún 2021

Prosím vás stretli ste sa s tým už? S novým priateľom sme sa stretli ešte len 2x ale zakaždým som od neho odišla vysypana na nose aj brade pokožka sa tam šúpe až štípe. Natieram si ju zinkovou masťou aj iné maste som skúšala a neviem sa toho zbaviť. Od ruška to nie je rúško nosím vyše roka a nikdy som problém nemala s pleťou a mam ho na tvári minimálne keďže nikam nechodím. Tie miesta s vysypom sú drsne a vyrážky drobulinke. Neviem si to vysvetliť.

madono
2. jún 2021

Nemá bradu, resp. strnisko? Ak ste boli nejaký moc náruživý alebo sa viac bozkávali, tak to môže byť odreté.

syslik81
2. jún 2021

bud si doskriabana ako pise madono alebo pouziva neaku kozmetiku na kt mozes mat alergiu . no miesta kt popisujes sa skor hodia na odrete od bozkavania ... kazdopadne ak myslis stale ze je to alergia tak ho popros nch zmeni parfum holiace potreby a uvidis ci bude neaka zmena

puskaruka
2. jún 2021

Možno berie nejaké lieky s obsahom hormónov, napriklad od alergie, alebo sa lieči na štítnu žľazu

zanetakovacsova
2. jún 2021

Pravdepodobne používa niečo (kozmetiku, lieky) na čo máš alergiu🤔neverím že by to bolo jeho bradou (teda ak ju má) 🙂jedine ak by aj na ňu používal niečo špeciálne 😃

timetotime
2. jún 2021

mozno pouziva kozmetiku, ktora tebe vadi. treba si to overit.

banderaska29
2. jún 2021

Ja mám iba alergiu na muža, takú celkovú 😀

zuzka0605
2. jún 2021

to mas len zo strniska ja si myslim..ak mas citlivejsiu pokozku a on tvrde fuzy😝

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucka_ke
2. jún 2021

nemá v byte nejaké zviera? môže to byť aj alergia na perie/srsť zvieraťa

janinka007
2. jún 2021

toto som mala aj ja , ale v 18tke od frajera. Ked som došla s tým na kožne, tak dr. sa ma prvé pýtal, či som sa nebozkávala. A nebolo to od žiadneho strniska, ani kozmetiky, liekov.

apolka77
2. jún 2021

Ja to mavam od bozkávania keď ma muž strnisko alebo ostré fúzy tak sa vždy vyhadzem presne ako píšeš na brade šupinky až to svrbí a o pár dní je z toho herpes...toto sa mi deje niekoľko x do roka, keď je to až príliš vášnivé a nie je oholený...

andreatytler
3. jún 2021

Ja mam (alebo, presnejsie mala som) alergiu na muzovu bradu a fuzy.