Mám katastrofálny pitný režim

nops
9. feb 2024

Mám katastrofálny pitný režim,viem o tom,snažím sa,ale nedokážem si to ustrážiť.Pomohla niekomu appka a aká?Mám v hodinkách,ale nerobí to vlastne nič.😂

crazy_cat_lady
9. feb 2024

@nops skus si kupit taku tu flasu s oznacenim kolko mas kedy vypit, vela ludom to pomohlo 🙂 ak mas teda nejaku kancelarsku pracu. ak robis niekde pri pase/doktorku atd, tak to asi nebude mat rovnaky ucinok :D

nops
autor
9. feb 2024

@crazy_cat_lady no veď to,v podstate stále behám,vonku som cca polovicu z pracovného dňa.Rano mám dve bezkofeinove kávy a potom sa zbadám až na obed o nejakej 13tej pohár vody a do večera taký frmol,že úplne mi to vypadne,že pi.Vecer zas keď si dam celú noc pochodujem na wc.

zuzik1407
9. feb 2024

Vypijem denne 3l vody.Prinutila som sa,lebo mam nízky tlak a je mi na odpadnutie.Vsetko je v hlave.

nops
autor
9. feb 2024

@zuzik1407 nosis si fľašu či ako to dokážeš nezabudnúť

asanti55
9. feb 2024

Mysli na to, ze budes mat peknu plet do 15 hod.treba vypit 2l vody

magimi
9. feb 2024

Tu sa pripnem....mňa celý deň nenapadne, že sa mám napiť, dokonca niekedy keď si spomeniem na pitie, az mam k tomu odpor. Smad absolútne necítim, to až keď nepijem asi týždeň 😀 na pleti to je samozrejme vidieť....ale ja si jednoducho nespomeniem

crazy_cat_lady
9. feb 2024

@nops ja to uplne poznam, lebo tiez mam problem obcas dodrzat pitny rezim a to najma cez vikendy, ked nie som v praci. kedze robim v office, mam vedla pc flasku s vodou, tak pijem a dolievam si. ale ked som doma, tak sem-tam sa zbadam, ze som vypila menej ako liter vody za den :D asi len nejaka appka na toto pomoze, ktora ti to bude pripominat :D a vlastne "svedomie" :D

zuzik1407
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzik1407
9. feb 2024

@nops ,kúpim si do roboty dve fľaše vody.robim 12stky.A keď odchádzam domov,fľaše musia byť vypite.Ked som doma snažím sa 1,5l vypiť,niekedy 2l.Tak už som nastavená.niekedy som vypila pol litra ....Teraz vidím aj na koži,ruky,tvár sú oveľa krajšie