Mám ísť na PCR, keď mám pozitívny samotest?

19. feb 2022

Dobry deň , od včera mám príznaky covidu. Dnes som si prebiezne robila domáce samotesty z 5 testov boli dva pozitívne . Ísť preto aj na Pcr ?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
19. feb 2022

@viestta ďakujem , vrátila som sa z antigenoveho testu z momky a tam vyšiel negatívny . Tak čo robiť ?

danyelia
19. feb 2022

Ahoj, mne len napadlo, že akú asi výpovednú hodnotu majú tie testy, keď ukazujú tak rozdielne výsledky? Aj plno ľudí v okolí, antigén pozitívny, PCR negatívny a naopak 🙄

zuzkacik4
19. feb 2022

Objednaj sa na PCR

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gajdosovci
19. feb 2022

Ahojte a je potrebné ísť na PCR??? Je mi na niečo ten papier?? Ja som tiež od dnes pozitívna, bola som aj na antigen a tam mi pani vravela, že pokiaľ som očkovaná, tak mi postačí papier z antigen. testu, že sa to stále mení a tak.. Samozrejme zostávam doma v karanténe... Dakujem

jaroe
19. feb 2022

@gajdosovci nie, nie je potrebné ísť na PCR. Si chorá, liec sa, izoluj sa. My sme neboli na PCR a žijeme. Lekárke sme sa nahlásili, aby vedela o nás a v prípade potreby predpísala lieky, PN vystavila a pedine sme tiež hlásili stavy u detí, aby nám vedela odobriť návrat do školy.

gajdosovci
19. feb 2022

@jaroe jasne, už mám nahlásenu dovolenku ☺️ Len manžel mal takú poznámku, že či mi na niečo bude ten antigen potvrdenie, že či netreba PCR radšej. Ide o to, že ani neviem, kedy sa mi to môže zísť... Napr. 3.davku nemám, a keď mi skončí Covid Pass, aby mi platil papier o prekonaní...( napr. kvoli zahraničiu)

andrea_82
19. feb 2022

@gajdosovci my sme teraz doma vsetci chori. Ja mam v sebe cerstvo 3. davku, tak som na pcr nesla. Ale syn a muz maju len 2 davky, ich som objednala na pcr, prave preto, aby mali potvrdenie aj do zahranicia. Syn ide do Rakuska, tretiu davku by som mu tak cerstvo po prekonani nedavala, tak nech maju QR kod o prekonani.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katulienkax
20. feb 2022

Je to naprd, my sme mali atg pozitívny a následne pcr negatívny, samozrejme z toho atg pozitívneho následky typu - trieda v karanténe, sestra v karanténe, domáce vyucko. Ono to vlastne je dost pruser s tými atg testami že ukazujú raz tak raz inak a určite bola nasrata pól triedy lebo rodičia si museli vybaviť v práci voľno kvôli jednému falošnému atg výsledku.

gajdosovci
20. feb 2022

@andrea_82 ďakujem, zajtra pôjdem na PCR hlavne kvôli papieru... Skoré uzdravenie prajem... 😉