Mám ísť na endoskopiu aj keď mi už bolesti brucha prestali?

krrisstina
25. nov 2019

Dobrý deň. Pred 4 mesiacmi som si ráno nalačno dala kávu. Potom mi začali kolikovite kŕčové bolesti brucha a bolesti medzi rebrami a o niečo nižšie. Bola som na sono, brali mi krv, test na helicobakter zo stolice, všetko ok. A potom neviem či som si nemohla zapríčiniť podráždenie žlčníka alebo pankreasu keď som pila čaje a užívala ( mastichu, iberogast, čaj z repika, z paliny,z feniklu).No mala som pocit na vracanie, zimnicu, žltú stolicu každý deň 2 týždne. Začala som diétu a všetky tie problémy po 4 mesiacoch prestali. Mám len niekedy slabú bolesť medzi rebrami. Mám ísť pre istotu na endoskopiu? A pokiaľ áno môže sa vykonávať aj počas menštruácie ? Ďakujem za odpoveď

acrobaleno
25. nov 2019

Čo má maternica spoločné so žalúdkom? Skôr si myslím, že to bol žlčník. Keď ja som mala záchvaty, išlo to do chrbta, pod pravým rebrom a žalúdok. Ak teraz nemáš iné ťažkosti, tak nechoď.

dagmamar738
25. nov 2019

@krrisstina urcite to netreba podcenovat a treba ist na vysetrenie, bolest a hnacky urcite niesu dosledkom cajov a nevznikli len tak z nicoho…