Dobrý deň. Pred 4 mesiacmi som si ráno nalačno dala kávu. Potom mi začali kolikovite kŕčové bolesti brucha a bolesti medzi rebrami a o niečo nižšie. Bola som na sono, brali mi krv, test na helicobakter zo stolice, všetko ok. A potom neviem či som si nemohla zapríčiniť podráždenie žlčníka alebo pankreasu keď som pila čaje a užívala ( mastichu, iberogast, čaj z repika, z paliny,z feniklu).No mala som pocit na vracanie, zimnicu, žltú stolicu každý deň 2 týždne. Začala som diétu a všetky tie problémy po 4 mesiacoch prestali. Mám len niekedy slabú bolesť medzi rebrami. Mám ísť pre istotu na endoskopiu? A pokiaľ áno môže sa vykonávať aj počas menštruácie ? Ďakujem za odpoveď
@krrisstina urcite to netreba podcenovat a treba ist na vysetrenie, bolest a hnacky urcite niesu dosledkom cajov a nevznikli len tak z nicoho…
Čo má maternica spoločné so žalúdkom? Skôr si myslím, že to bol žlčník. Keď ja som mala záchvaty, išlo to do chrbta, pod pravým rebrom a žalúdok. Ak teraz nemáš iné ťažkosti, tak nechoď.