Ahojte pocujte zacala ma pobolievat horna osmicka kedze moj zubar na dovolenku musela som ist na pohotovosť isla som tam aj z rengenom kde bola ukrajinska zubarka pozrela rengen povedala ze tam mam zapal ze mi ho nemoze vytrhnúť ze mam ist na chirurgicku extrakciu samozrejme ze som sa zlakla ze co? Myslite ze musim ist na tu extrakciu ci sa to da riešiť aj inac
@dominika0101 ja som všetky 3 zzuby múdrosti nemala ešte ani vonku a musela som ich chirurgický to vytiahnuť a inak by som asi ani nešla nakoľko oni majú silnejšie inejkcie a bola som spokojná skús ísť ešte k inému a uvidíš čo ti povie ak pôjdes na chriurgicky zákrok nemáš sa čoho absolútne báť
@zmrzlinka2021 ano jasné od pondelka robi hneď pojdem k nemu lebo je to super zubar zebraj robi aj také ťažšie zakroky len sa bojim aby bolesť nebola silnejšia teraz sa to ešte da vydržať 😊
@dominika0101 ahpj, ak ta poslu na chirurgiu do nemocnice, moze sa stat, ze ta oblecu do plachty a budu ti to robit na stole.neboj, vsetko je tam ok, len s tym treba ratat.
@dominika0101 chirurgicka rxtrakcia sa robi aj vrssci normalnej ambulancie pokial je tam lekar , ktory ju vie urobit, redp na nsto specializaciu. Asi ju mas zle ulozenu alebo neprerezani a uz treba chirurgicky odstranovat.nemusi to ale znamenat ze to bude pre teba narocnejsie ako bezna extrakcia. Hlavne sa neboj.
Ahoj, my sme to práve riešili s manželom.
Po zhliadnutí RTG nám volala naša zubárka, že máme ísť na stomato chirurgiu, lebo tam je silný zápal.
Robí sa to v bežnej ambulancii, dostaneš len lokálnu anestézu.
Tiež aj moja neter mala ten istý problém, ktorý opisuješ, tá osmička musela von, lebo práve tieto zuby robia najväčšiu šarapatu, ak je tam už raz zápal, dostanú sa aj do ostatných zubov.
Tvoj zubár asi nevidel snímok, ale myslím, že ťa tam aj sám pošle.
@bylinka25 môj zubar ešte nevidel snimok robi az od pondelka a zevraj robí aj tieto zákroky len tochto sa bojim ze ked tam mam zapal aby sa do pondelka neurobil ešte viac 😊ale ďakujem za radu
@dominika0101 znie to desivo, ale neboj sa, zvladnes. Chirurg vie mať lepšiu,,prax,,. Ak to vie tvoj zubar vytrhnut,tak lepsie pre teba. Aspon ja mam rada,ked mam toho istého osetrujuceho. Ak by si mala silnejšie bolesti,tak určite smer pohotovosť. Drzim palce
@dominika0101 trhanie osmiciek nie je taka hroza.. mam ich vytrhnute vsetky. Az pri poslednom nastali komplikacie a nasledne bolesti. S tabletkami vydrzatelne... Som velmi rada, ze ich mam vsetky prec. Osmicky kazdy zubar eadsej vytrhne ako by ich mal zachranovat. To su take nestastne zuby.
@bylinka25 a po akej dobe vam to robili ked zistili zapal nedali vam antb od zápalu
@dominika0101 Ja by som si to dala posudit aj vlastnym zubarom, ktory ma pozna a ku ktoremu mam doveru. Minimalne budes mat "druhy nazor lekara" a na zaklade toho sa potom rozhodnes.