Mám ísť k zubárovi, keď mi nie je dobre?

12. okt 2022

Ako viete u zubára sa dlho čaká na termín.Davam si do poriadku svoje zuby a zajtra mi má trhať koreň,aj pichnúť injekciu proti bolesti.Lenze není mi dobre,hrdlo ma bolí a trase ma od zimy.Rozmyslam či zrušiť zajtrajší termín alebo tam ísť?Keď zrušim,dostanem ďalší termín cca o 2-3 mesiace.Vy by ste zrušili termín alebo išli k zubárovi aj keď vám není dobré.?

pribinak
12. okt 2022

Zrušila

joesvk
12. okt 2022

Určite zrušiť termín a poprosiť o skorší termín nech ťa niekam vsunú skôr akoby ťa bežne objednávali.

h2
12. okt 2022

Vždy treba zrušiť termín u zubára, keď si chorá. Mne sa to stalo pred 2 týždňami a to som sa objednávala ešte cez prázdniny. Nuž, smola, čo sa dá robiť. Ďalší termín som dostala koncom októbra. ☹️

autor
12. okt 2022

@h2 Mne sa to stalo teraz prvý raz.Ma to hnevá že musím rušiť termín,už som to mohla mať za sebou.Ktovie či ma vezme ešte tento rok

zuzinka888
12. okt 2022

Tak urcite zrusit. Uz dnes si mala volat aby si oni tam niekoho vsunuli. S nadchou herpesom a bolestivym hrdlom sa k zubarovi nechodi. Moja zubarka by ta ani neosetrila a nauctovala by ti 30€ ako ušly zisk/ cas- kt.mohla venovat inemu pacientovi. A tiez cakam na termin aj 4 mesiace- pred tyzdnom uz objednavala na februar.

h2
12. okt 2022

Mňa to tiež mrzelo, lebo som bola prvýkrát po asi roku chorá a akurát vtedy. ☹️ Snáď ti dá nejaký skorší termín.

autor
12. okt 2022

@zuzinka888 Ráno mi ešte nič nebolo,len teraz na obed to začalo.To som im už nemohla zavolať keď ordinuju len do 12tej

viestta
12. okt 2022

Náš zubár deň pred termínom posiela SMS v tom zmysle, že ak máte priznakybrespiracneho ochorenia preobjednajte sa. Takže ak by som bola nachcipana, sama remin zrusim