Trapi ma caste mocenie a bolest krizov, podbruska, klbov, opuchy a cela som sa vyhadzala... Proste hroza. myslim, ze budem mat nieco s mocovymi cestami ak nie oblickami. Kam by som mala ist? Ku gynekologovi alebo urologovi, alebo dokonca k nefrologovi? Nemam velmi cas lietat po vsetkych lekaroch zaradom, kedze aj dcerku mam teraz nekonecne dlho choru...
Dakujem 🙂
Ahojky.Ja som mala to isté a bola to zapálená oblička.Ale,nemusí byť.Skúsila by som určite obvodný a odtiaľ urológ.V jeden deň sa to dá stihnúť 🙂
mo ja by som povedala ist k obvodnej...Teda k praktickej..Určite ti vezme krv moč urobia sa rozbory pozrie ta a podla toho uvydíte...Moc držím palce a prajem nech to čo najskor prejde i teba i dcerku .... ked si myslím že to bude dlhodobejšie liečenie 😒
súhlasím so sachmetttt, chod k obvodnej, tá ti urobí základné vyšetrenia, moč ti zistí hned, ak tam bude problém bude riešiť ďalej ... niektoré infekty močových ciest zvládne aj obvodák, ak to bude niečo horšie určite ťa odporučí ďalej ...
Zaklad je ist k obvodnej, ta ti vezme moc, ak v nom mas krv, alebo nebodaj zvysene bielkoviny, pojdete rovno na nefro. mozno na urologiu... urolog a nefrolog vacsinou su z jedneho odd. ak mate teplotu, netreba to odkladat, moze sa to skoncit aj velmi velmi zle.
Najpr ist k obvodnej ta spravi nejake vysrtrenia a posleta k urologovi a ak tam to bde v poriadku tak koli bolesti ku gynekologovi. ja som tak behala takmer rok.
obvodnej chod najprv ako radia baby .. ja mam tiez take problemy od malicka a chodim na nefrologiu i na urologiu 🙂
No kebyze mas zapal obličky tak máš vysoké teploty a asi by ta to dosť bolelo pri močení....
Ale presne tak ako radia baby, musíš ísť k obvodnej urolog ani gynekolog ti na ,,vyhádzanie" neporadia, to ta skor k infekčnému pošlú. Naj by bolo keby si mala doma čosté skúmavky sterilné...dajú sa kúpiť v lekárni. Určite nejakú pohotovostnú nájdeš. Ráno sa osprchuj a odober si do nich moč ale stredný prúd. To znamená že najprv odcikáš trochu do WC a následne do skúmaviek. Musíš byť čistá. S tými dvoma skúmavkami pojdeš k obvodnej. Jeden moč ti d vyšetriť na chemiu+sediment a druhý na kultiváciu...Neviem či ti zoberie odbery hned..ale ked pojdeš skoro ráno možno hej. Lebo zvacsa obvodné berú krv do 8 hod. to berú sestričky a musíš byť objednaná. Ked ta bolí v podbrušku tak si môžeš zavolať rovno a objednať sa ku gynekologovi. Chápem ťa , ja som takto tiež behala a niekedy ti aj tak nepovedia čo ti je.
Každopádne sa priprav že to za den nevyriešiš.
Ak ti je velmi zle a máš dnes niekoho ku dcére , ja by som aj išla na pohotovosť na Centrálny príjem. Zoberú ti krv a moč, ale ked si vyhádzaná tak môžeš mať aj niečo infekčné. Čo má dcéra? nechytila si to od nej? Nepíšeš ako dlho ta to trápi. Zápal moč. ciest vzniká rýchlo a rýchlo to aj bolí...a velmi...
ja by som k tomu odporucila iste este aj dat si skontrolovat pecen, lebo vsetky popisovane symptomy suvisia s nervovou drahou pecene. To je, ze nervy z pecene su spojene s tymito organmi (oblicky, moc. mechur...). A navyse, cez vsetky prechadza krv a ta sa cisti v peceni 🙂
Ahoj,
ja som mala podobne problemy. a bola som aj u obvodneho, ten mi zistil bielkoviny v moci, potom som behala pol roka po urologoch, jedla ATB a znicila som si tak zaludok, ze popri mechuru a dalsim bolestiam som si privodila este dalsiu - bolest zaludka 🙂 Potom som sa dozvedela o jednom vysetreni biorezonancii a isla k doktorke Tomovej, co sa tym zaobera, okrem toho je studovana doktorka cinskej mediciny...ta ma dalal dokopy za par tyzdnov a povedala mi vsetko cierne na bielom, nemusela som behat po doktoroch jak chuj! keby som to hned vedela, tak si usetrim kopec casu, nervov a penazi. Ona tato doktorka chodi po celom SR za pacientami, ona ti zarucene povie hned ,co ti je.....vypracuje aj liecbu, ale pracuje s prirodnymi preparatmi....cena za taketo vysetrenie je iba 15€. Ak by si sa rozhodla to vyskusat, daj mi vediet a poslem ti na nu kontakt....ked vyliecila jedno dievca od nas , co zjedlo jed na potkany a malo rozpadnutu pecen, tak tebe pomoze tiez si dovolim tvrdit....
smer urológ čo najskôr......urobí hneď aj ultrazvuk.....vezmi si so sebou odber moča čistého moča.....stredný prúd........
skus urologa, on ta dalej uz nasmeruje