Mám ísť k lekárovi, alebo sa zmieriť so smrťou?

26. apr 2022

Už som to tu písala, urobila sa mi hrčka pri konečníku, hemeroidy to nebudú, je to tak 4 cm od konečníka, nezmenšuje sa, ba naopak, je dosť veľká ako veľká slivka. Bojím sa ísť k lekárovi. Určite na mňa vyletí kde som bola doteraz, no ja mám v hlave len jedno - rakovina. Videla som umierať ľudí s rakovinou, nič iné to nemôže byť. Určite je to ono, vždy som si hovorila lepšie umrieť a nevedieť že ju mám ako umrieť po náročnej liečbe alebo vedieť že mi ostáva málo času.

lubusik
26. apr 2022

Včasná diagnóza je to najlepšie riešenie, možno si domyslas, a sú to výrastky alebo tukový útvar, a ty sa stresujes tak či tak, ja by som s tým šla, nech sa robí čo sa robí, teraz ti môžu pomôcť, potom už ktovie.

kassandra25
26. apr 2022

😁😄😁😅🤣 to je radost, takyto pacient, mozno nemas rakovinu, len si na hlavu!

miadi
26. apr 2022

“ urcite je to ono” Tak ked uz to vies 😃nemas co stratit . Ked si si sama dala diagnozu tak vies ze ti ostava malo casu. Tak sup k dr mozno ani nestihne vyletiet kde si bola doteraz .. a rovno ta posle na pitvu. A budes mat pokoj .

lintu
26. apr 2022

Môže to byť hnisavý vred. Chytia, hnis vytlačia a ide sa ďalej. Dnes to máva vcelku dosť ľudí, len teda odporúča sa fakt s tým toľko nečakať.

larisa
26. apr 2022

Keby každý človek takto rozmyslal, tak to by sme vôbec nepotrebovali lekarov. Veď choď na vyšetrenie a uvidíš akú diagnózu máš. A potom sa rozhodneš či sa budeš liečiť alebo neliecit. Ale možno to máš iba hnis ako to pisali dievčatá. Ved choď svojej doktorke a uvidíš čo ona povie. .

patricka
26. apr 2022

Neverím vlastným očiam, že toto môže niekto napísať a vôbec takto rozmýšľať, rozum sa mi pozastavuje 🤦‍♀️

anjelicek26
26. apr 2022

Vred, zlata zila, to ta nenapadlo? Rozum sa mi zastavil. Treba ist k lekarovi a nevymyslat si diagnozy doma. Aj keby je to nieco zleho - tak sim skor sa to bude riesit, tym lepsie. A k psychologovi by som zasla tiez.

dada7701
26. apr 2022

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔mňa by len zaujímalo koľko ma dotyčná rokov...viem,že je to nepríjemné ale takto uvažovať 🤷?

volterra
26. apr 2022

"Určite je to ono, vždy som si hovorila lepšie umrieť a nevedieť že ju mám". Neboj sa, keď budeš umierať na rakovinu, tak vtedy uz určite budeš vedieť, že ju máš. Nie je to jednoduché umieranie.

lasoli
26. apr 2022

keby to aj bola rakibina ,moze sa dat ken vyoperovat a nebude metastazovat,ved by si si mohla zachranit zivot ale radsej si ho sama vezmes.Prosim Ta chod s tym k kekarovi,moze sa to dat kludne vyooerovat a ty budes dakej zit bez strachu.Skor toto co robis je horsie a lekar ta nevykrici,a ak tak je to len jeho nazor,nic viac.

tosomja
26. apr 2022

Úprimnú sústrasť pozostalým 🙄

majamat
26. apr 2022

takto lahko ani studovany dr. nevie urobit diagnozu, este aj ten potrebuje vysledky viacerych vysetreni.

ako ostatni, odporucam vysetrenie.

petronellla87
26. apr 2022

Ako to bolo v tom filme: Jdi do pelhřimova prohledni si krematorium at vis do ceho jdes

mirka414
26. apr 2022

Môj chlap mal medzi nohami taký vyrastok rokmi to rástlo najprv to bolo akoby pologuľa jemu to moc nevadilo mna to tam rusilo rástlo to a už to bolo vo veľkosti vajca,keď som mu povedala ,že snim nebudem spať kým to nepojde preč fakt to bolo odpudivé ..tiež že on sa boji že je to rakovina 🙄išiel lekárovi zoperovali mu to ( síce robil cirkus 😂) ale išlo to von a teraz len občas spomenie ako mu ta gula chýba 😂.netreba sa báť a ist ku lekárovi

vikusjk
26. apr 2022

skoc najprv k dr so zadkom a potom rovno psycho liecit hypochondriu

h2
26. apr 2022

Nikdy ma neprestane udivovať, že ľudia sa boja ísť k lekárovi nie kvôli bolestivému zákroku, alebo zo strachu z diagnózy a liečby, ale kvôli tomu, že "on mi vynadá"! To je blbosť, jak mraky! Choď určite k lekárovi. Hrčka PRI konečníku (nie na, ani v konečníku) môže byť čokoľvek iné.

terry2003
26. apr 2022

Choďte k lekárovi. To podľa mňa nie je rakovina, ale hnisavy vred. A pokiaľ je to rakovina tak bojujte preboha, strýkov známy mal leukémiu a vďaka liečbe prežil ďalších deväť, počas ktorých sa snažil žiť naplno a cestoval.

0ria0
26. apr 2022

moja len ty nerob ziadne predcasne zavery a pekne krasne sa vyber k lekarovi. ano asi ta sprdne za to, ze si prisla az terazm no uz by som to viac neodkladala. moze to byt vselico, len nie je dobre mysliet hned na to najhorsie

tncka
26. apr 2022

Pozri aj keby to hned bola rakovina,nemusis umriet po narocnej liecbe ako pises,mozes ju aj odmietnut🤣🙈a dozitako kebysi u dr.ani nebola😅Len tam pekne chod a nepanikar dopredu

mpg
26. apr 2022

S tým treba ísť k lekárovi, lepšie povedané bolo treba ísť už na začiatku, čím sú tieto útvary menšie, tým ľahšie sa dajú liečiť (aj rakovina v počiatočnom štádiu), a ak to nie je rakovina, tak aj operácia menšieho útvaru je ľahšia, ako väčšieho.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beronsche
26. apr 2022

mna zaujal myslienkovy pochod, ze lepsie zomriet na rakovinu a nevediet o nej a preto volis lekara nenavstivit, v suvislosti s tym, ze ty si si uz diagnostikovala rakovinu, teda o nej vies (v zmysle, ze si namyslas, ze je to iste to)... Nejako to nedava zmysel...

Tak co je lepsie, umarat sa mesiace - je to rakovina/ nie je to rakovina... Alebo absolvovat vysetrenia a na zaklade vysledkov sa zariadit?
nepochopim to odkladanie nevyhnutneho...

kiki68
26. apr 2022

K lekarovi, rakovina konecnika a hrubeho creva su najliecitelnejsie typy rakovin aj v pokrocilom stadiu. Takze sup k lekarovi a bez hanby. Moj muz v tomto pracuje a presiel prave na tieto typy rakovin, lebo nadory na mozgu su vacsi hardcore skrz uspesnost. Tu prezije vacsina pacientov dalsi normalny zivot

banderaska29
26. apr 2022

veď to kludne môže byť tuková hrčka 😀 moj otec ich vraj mával okolo konečníka. už nemáva. 🙂 ach ludia, vypnut vam internety a dať trochu viac rozumu. to by bol svet krajší

ailiba
26. apr 2022

Prosim ta, a ako vies hned, ze je to rakovina? Moze to byt aj nieco ine... Urcite chod na vysetrenie. Mozno ti to len vyrezu a bude po probleme. A ak to aj bude rakovina, vzdy mozes odmietnut liecbu, ak sa tak rozhodnes. Drzim palce, nech to dobre dopadne a prajem vela odvahy.

mima172
26. apr 2022

Autorka: Toto myslíš vážne? Samodiagnostika rakoviny? Prestaň vypisovať anonymne na koňa, chod k obvodakovi po názor a VL a budeš vedieť o co ide. Ja mam napr na hlave hrčku, dlho som sa bála o co ide, katastrofické scenáre a nakoniec je to obyčajný lipóm. Kľudne to tam môže byť aj u teba.

tykat
26. apr 2022

Tak nechoď k dr. ale skoč do záhradníctva, kúp si vrecko univerzálneho substrátu a prikladaj si ho na hrudník, to aby si si začala zvykať ked ti uz teda niet pomoci 🙈

tosomja
26. apr 2022

@tykat 🤣🙏

tarkanarcis
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
banderaska29
27. apr 2022

@tykat 😀 Tak toto nie 😀 moj bože ty si to zabila 😀 😀 😀 Haahahahaaha 😀