Mám ísť k lekárke?

3. okt 2022

Koncom septembra ma chytila choroba, nádcha, kašeľ, zvýšená teplota. Vyliečila som to doma tabletkami.
Už približne týždeň čo mi je výrazne lepšie, nemám zvýšenú teplotu, nekýcham, nemám upchatý nos ani nič podobné avšak stále dosť kašlem. Keď kašlem neskutočne ma pichaju priedušky a mám pocit, že sa mi zhoršilo dýchanie. Nemám mandle tak sa bojím, aby som nedostala zápal. Nerada chodím k lekárke ale neviem, či toto doma vyliečim. Podľa vás?

svokrinjazykmonika
3. okt 2022

No moja maminka takto zomrela na vodu na pľúcach. Nešla ku doktorovi, prechodila chorobu a ostal jej kašeľ už navždy až do truhly. Takže ja určite radím ísť k lekárovi.

deti95060810
3. okt 2022

len pekne choď... tiež nemusím lekárov, ale v tomto prípade by som išla...

retep00
3. okt 2022

Mňa to presne takto teraz ťahalo skoro 2 týždne, covid testy negatívne tak len samoliečenie doma. Po takmer dvoch týždňoch neustáleho dusenia mi nakoniec vyšiel covid test pozitívny, aj keď všetky príznaky mi už odzneli len kašel zostal. Tie priedušky detto, nezabrali ani ATB.

autor
3. okt 2022

Ja som si tiež robila testy keďže prvý covid som mala presne rovnako, zvýšená teplota, sopeľ, kašeľ, tiež bolesť priedušiek. No všetko negat.

retep00
3. okt 2022

Skús ešte jeden test, bez neho ťa aj tak dr nevyšetri. Ak je negat, choď. Môže to byť zápal priedušiek.

martul
3. okt 2022

@retep00 doktori už nepýtajú výsledok testu.

retep00
3. okt 2022

@martul moja pýta stále

palicka
3. okt 2022

Baby radia správne. Smer lekár. U nás takéto preliečenie so zostatkovym kašľom zostalo a bola z toho obojstranná embolizacia pluc

martul
3. okt 2022

@retep00 asi to má každý inak. Ja som bola dokoiv nemocnici a nikto nič nechcel, v ambulanciach som pochodila s mamou a tiež nikto ani slovo, len rúška.

babydesire
4. okt 2022

Mala si zrejme covid a teraz trpis po-covidovym kaslom..prave si tym prechadzam tiez, a pred rokom detto.
Test som mala pozitivny. Minuly rok som si test nerobila priznaky boli uplne rovnake. V oktobri chora, do decembra som kaslala. Az tak ze som mala inkotinenciu.Po odzneni kasla to prestalo. Teraz znova to iste. Ockovana 2x (minule leto,takze mesiac a pol po 2.davke som ochorela), teraz rovnake a vyse roka po ockovani.

autor
4. okt 2022

Covid nemám ani som nemala teraz, teda podľa testov. Cez deň sa to ešte dá ale večer keď si ľahnem začne ma tak dusiť, ťažko sa mi dýcha a dráždivý kašeľ mám, pri ktorom boli keď kašlem. Už mi manžel v noci musel dať svoj sprej proti astme a spala som v polosede.
Ale napríklad cez deň je to lepšie, núti ma kašľať no nie je to až tak zlé
Zajtra pre istotu zbehnem k dr