Ahojte , viem že táto téma sem moc nepatrí ale predsa skúsim či niektorá z vás nemala podobný problém , ak to vôbec problém je alebo len zbytočne riešim debiliny . Nikdy som si nejak nekontrolovala moč ale posledný mesiac som si všimla že mám nenormálne tmavý moč fakt niekedy až do bordova , je to niečo spoločne zo zdravim alebo na tom nezáleží a neznači to chorobu ? (Pre blbé komenty dopredu píšem že sa len pýtam či niekto niečo podobné riešil)
Tmavý moč = ak piješ dosatok tekutín, tak to nie je dobrý moč. Bordový moč = ak si nejedla červenú repu, tak to môže byť aj krv v moči. Ihneď smer doktor.
do ruzova farbi akurat cvikla..ta farbi vsetko-moc, stolicu...skor mas nejaky zapal
Moj muz má cukrovku a má tmavý moč
choď k lekárovi ... však len povedz že máš tmavý moč - vyčúraš sa do pohárika na záchode, sestrička spraví test a hneď bude vidieť na čom si... my tu ťažko budeme hľadať a hádať dg.
Skus na začiatok testovacie pruzky a potom smer Dr. Farba moču môže byť ovplyvnená tým co ješ tiež pitný režimom. Ak do toho berieš dáke lieky....