Ahojte, už 3 dni mi strašne hučí v celej hlave. Neviem ten zvuk ani nefinovať. Proste bzučanie, vyžarujúce do hlavy. Sú to uši ? Na ORL audiometria skoro 100%, žiaden problém s uchom. Zajtra idem k neurológovi, ale dúfam, že ma neodbije s tým, že to je psychika. Lebo to pískanie sa nedá vydržať :(
@julca80 neurologicka mi povedala, ze sa to da vyriesit operacne. Mam ist za chirurgom, aspon na konzultaciu. Ale nesla som. Je to uz 5 rokov od MR. Zda sa mi,ze teraz to uz nieje az take zle. To hucanie teraz pocujem,vacsinou v stresovych situaciach. Ale sem tam aj len tak z nicoho nic
@lululucy presne, zhorší sa mi to v stresových situáciách, čo za posledné 2 roky mám veľmi často v práci 😟 Už som písala na 1 kliniku v BA na neurológiu. Síce majú najbližšie voľné termíny až v druhej polovici mája, ale idem do toho, nech zistím čo sa s tým dá robiť. Moc ďakujem za info, prajem všetko dobré Lucka.
tinitus vacsinou sa nepride na pricinu a len tipuju krcna chrbtica, vela hluku v nejakej praci dajme tomu, uraz hlavy, dlhodoby stres...ale bolo by dobre to cim skor riesit viem ze v pociatocnom stadiu zaberu infuzky a ta hyperbalicka komora.....ja to mam podla vsetkeho z krcnej chrbtice velmi pomohlo napravenie chiropraktikom a rehabilitacie...
No ja mam tinitus. Je to presne to co popisujes. Neurologicka ma poslala namagneticku rezonanciu, tam to zistili