Ahojte. Možno to bude divné, ale mám hrozne fakt hrozne veľké ruky a hrubé prsty.. je mi to až trápne. Priateľ ma užšie prsty ako ja… minule si skúšal môj prsteň, bol mu ooobrovsky. Som z toho skutočne nešťastná.
Ak tu je niekto, kto je na tom rovnako. Prosím, ako ste sa s tým zmierili? Alebo neviem, čo mám robiť.
Postavu mám normálnu.. nie som ani pri sebe, taká “krv a mlieko”.. no tie ruky, otras
Opuchnuté to nie je.. mám to od malička
Pozri sa na ruky svojich predkov a budeš mať odpoveď odkiaľ to máš.
Niekto ma hrubé prsty, niekto veľký nos, inému zas odstávajú uši, niekto škúli, iný sa zas zajakáva. Proste nerieš. Prijmi to,čo máš. Máš zdravé ruky a buď rada,že ti slúžia. Buď sa príjmeš,alebo sa budeš zbytočne trápiť.
tvoj partner ich mozno zboznuje.
@minenkak och bože vy by ste mali mať zakázaný internet. Fakt🙂 úplne cítim z toho vašu iróniu. Hrozne. Takto “podporiť” niekoho, kto sa hanbí niečo napísať, riešiť, vyrozprávať sa. 🙂
@januska12323 Áno, chapem. No v rodine sú práve všetci s malými rukami😆
@anajka266 no fakt sa trápim kvôli tomu… je to ťažké prijať. Všetci od malička len zazeraju, .. aha, pozrite ona ma také veľké rukyyy!🫠
@egonsk ❤️
A čo ti nato napísať,však sú to prsty,máš ich všetky,môj muž má jeden článok odrezaný a palec rozpuceny a máme rovnako široké prsty ja dokonca o kúsok dlhšie
Ja mám zase až príliš tenké prsty a zápästia, keby vidíš len to pomyslíš si, že mám hlbokú podváhu, vymeníme? 😁
Tak ja by som skôr povedala že môžeš byť rada, že ich máš a sú zdravé.
Však tie veľké ruky využi a treskni niekomu po papuli a už nikto tvoje prsty komentovať nebude
Pozri, buď sa so svojimi prstami zmieriš a prijmes svoje telo take aké je, alebo budeš cely život rieisit blbosť
Viete. Ono to nie je celkom príjemne, keď na mňa od malička zazeraju a stále si vravia to je tá.. ukaz ruky zmeriame si ich haha máš väčšiu ruku ako chlapi a bla bla bla.
Ale aj tak, ďakujem🙂
@autorka kamarátka má také. Baba fakt veľká kočka, chudunká a napriek tomu mala vždy veľké ruky a hrubé prsty. Keď bola mladá, veľmi ju to trápilo. Ruky si úplne skrývala a maskovala, fotila sa s rukami za chrbátom... ale teraz ako je už po 30tke to absolútne nerieši a už to ani ľudia nejako nevyťahujú keď sa s ňou stretnú
Ja mam tiez hrubé prsty, celkovo kĺby a šľachy...treba byt rád, že slúžia ako majú. Opticky pomoze šikovná manikúra, ked mas na nich peknú pokožku, parafínové zábaly...ono vieš, ty sa zameriavas na jednu vec, co ti vadí...radsej podpor to co je na tebe krásne 🙂 niekde som citala, ze zeny riesia vlasy, plet, nechty, mihalnice...a chlap sa na nu pozrie a povie pekná ritka 🙂
Pozri....je vela ludis podobnym problemom ale nezatazuju sa s tym.Ja napriklad mam obvod zapästia iba 12cm,velku dlan a dlhe chude prsty. Jak z nejakeho hororu.Moj snubak si moja polovicka navlecie maximalne do polky malicka.Ale ta dlan....jak lopata.Ale netrapim sa s tym.A ak si niekto chce robit srandu z toho jak mam velku dlan,tak vzdy mi len poviem "sak ukaz,plesnem ti jednu a uvidis aku ma ta dlan silu".
Však tak odrezať a máš pokoj,čo iné chceš robiť