Mám hrozné zuby a bojím sa ísť k zubárovi

uzivatel55
1. sep 2023

Zdravím, hrozné sa bojím ísť k zubárovi s takýmto stavom zubov.. ako mi to vytrhne alebo bude rezať?

zuzinka888
1. sep 2023

Toto su mliecne zuby?

uzivatel55
autor
1. sep 2023
roja01
1. sep 2023

Neboj, oni vedia to dat von. Trocha nadvihnu, aby ich vedeli chytit kliestami a budu vonku. Dokonca bezbolestne. To len laik zmoreny strachom to vidi horsie, ako to je. Chod skor, kym sa ti to nezapali.

zuzuliennka1
1. sep 2023

@uzivatel55 prosim ta urcite chod k zubarovi! ved to ta musi strasne boliet.
dnes snad uz kazdy zubar pred vrtanim umrtvi, nic necitis, zuby ti da dokopy a fungujes dalej, ale takto si mozes zarobit na vazny problem.

evaachesa
1. sep 2023

Urýchlene sa k zubárovi objednaj a nerieš čo si o tebe pomyslí a ani to ako ich výberu. Pre zubára je toto úplne normálna činnosť. Úmrtvia, výberú a je to. Ostatné zuby vyzerajú ok, tak nedopusť aby sa ti pokazili aj ďalšie. Mňa by hnala už len tá myšlienka že prídem o predné zuby a budem musieť ísť takto medzi ľudí. 😬

nelca0510
2. sep 2023

@uzivatel55 ver mi,že nebude riešiť stav chrupu. Pre neho je podľa mňa zlý chrup zlatá baňa,ešte sa poteší,keď ťa uvidí (len na odľahčenie).

janka2273
2. sep 2023

@uzivatel55 ale neboj,to je úplná pohodička,ani nebudeš vedieť, že ti niečo robil,ved nie sme v stredoveku 😉🤪mne už robili kadečo, kľudne tam choď a budes mať pokoj😘 bolesť žiadna 👍

daniela2202
2. sep 2023

@uzivatel5 zubár je nato , aby riešil.... to tam chceš ísť so 100% chrupom ?

domkakvet
2. sep 2023

@uzivatel55 tak toto je fakt strasne, ja sa cudujem, ze ta to neboli, no ak nepojdes bude to horsie a dnes uz naozaj vedia dobre umrtvit.

janka2273
3. sep 2023

@domkakvet nemusí bolieť nič 🤔 ak z tých zubov už v minulosti vytiahli nervy a plnili kanáliky , tak to boli mŕtve zuby. Tým pádom aj boli oslabené a takto sa časom polámali.

trema
3. sep 2023

Neboj sa, mne aj trhali aj rezali a nic som necitila a bolesti po boli uplne minimalne. A komentovat to ziadny normalny zubar nebude.

mima1608
3. sep 2023

Čím v horšom stave zuby, tým "viac" sa zubár poteší, lebo mu potečie viac peňazí 🙈 mne vyrezávali pred rokom osmičku. Samotný zákrok som vôbec necítila. Potom to síce bolelo ako šľak, fičala som na flectore 3 dni, ale dalo sa to vydržať