Zdravím, hrozné sa bojím ísť k zubárovi s takýmto stavom zubov.. ako mi to vytrhne alebo bude rezať?
@zuzinka888 nie
Neboj, oni vedia to dat von. Trocha nadvihnu, aby ich vedeli chytit kliestami a budu vonku. Dokonca bezbolestne. To len laik zmoreny strachom to vidi horsie, ako to je. Chod skor, kym sa ti to nezapali.
@uzivatel55 prosim ta urcite chod k zubarovi! ved to ta musi strasne boliet.
dnes snad uz kazdy zubar pred vrtanim umrtvi, nic necitis, zuby ti da dokopy a fungujes dalej, ale takto si mozes zarobit na vazny problem.
Urýchlene sa k zubárovi objednaj a nerieš čo si o tebe pomyslí a ani to ako ich výberu. Pre zubára je toto úplne normálna činnosť. Úmrtvia, výberú a je to. Ostatné zuby vyzerajú ok, tak nedopusť aby sa ti pokazili aj ďalšie. Mňa by hnala už len tá myšlienka že prídem o predné zuby a budem musieť ísť takto medzi ľudí. 😬
@uzivatel55 ver mi,že nebude riešiť stav chrupu. Pre neho je podľa mňa zlý chrup zlatá baňa,ešte sa poteší,keď ťa uvidí (len na odľahčenie).
@uzivatel55 ale neboj,to je úplná pohodička,ani nebudeš vedieť, že ti niečo robil,ved nie sme v stredoveku 😉🤪mne už robili kadečo, kľudne tam choď a budes mať pokoj😘 bolesť žiadna 👍
@uzivatel5 zubár je nato , aby riešil.... to tam chceš ísť so 100% chrupom ?
@uzivatel55 tak toto je fakt strasne, ja sa cudujem, ze ta to neboli, no ak nepojdes bude to horsie a dnes uz naozaj vedia dobre umrtvit.
Neboj sa, mne aj trhali aj rezali a nic som necitila a bolesti po boli uplne minimalne. A komentovat to ziadny normalny zubar nebude.
Čím v horšom stave zuby, tým "viac" sa zubár poteší, lebo mu potečie viac peňazí 🙈 mne vyrezávali pred rokom osmičku. Samotný zákrok som vôbec necítila. Potom to síce bolelo ako šľak, fičala som na flectore 3 dni, ale dalo sa to vydržať
Toto su mliecne zuby?