Dobrý deň . Už nejaký čas mam hrčki v krku , bolesť len občas viac menej v pociťujem bolesti v uchu a hlavy. Bola som u Dr. Výsledky sú dobré, angina ani zapal to nie je. Mal niekto podobnú skúsenosť. Už som zufala myslím na najhoršie zajtra idem ja ORL. Vyšetrenie veľmi sa bojím
@ingrid56 dole na pravej strane mam ich aspoň 4. Bojím sa rakoviny
@babulka3110 ja som mala dole v strede ale len 1 a poriadnu a s tým ma hneď dr poslala na endokrinológiu , tam mi zistila dr , že sa jedná o nezhubný nádor a išiel do mesiaca vonku aj s 3/4 štítnej , krvný obraz som mala celý čas ukážkový, tak isto pátrajte po príčine a nenechať to tak 🙏
@ingrid56 bolelo vás s toho ucho ? Či hlava ? Mňa vkuse boli hlava a ucho. Žiadny zapal ani anginu nemám.
@babulka3110 tuším len hrdlo , nepamätám si, že by mi to išlo do ucha , a krvné testy vám obvodná zobrala ? A máte to pohyblivé ? Či tuhé hrče ?
@ingrid56 áno zobrala. Výsledky sú v poriadku... sú také pohyblivé nebolestive sem tam pri prehltani trochu zabolí. Hlavne to ucho.
@babulka3110 tak počkajte si na krčné vyšetrenie , možno vám zoberú krvné testy na mononukleózu a ďalšie vírusy , či ste prekonala / neprekonala . Pokiaľ sú pohyblivé nemáte sa čoho moc báť. Ja mám také pohyblivé ale vzadu na krku pod uchom , bola som s nimi na sone a sú to benígne uzliny, bolia ma vtedy ,keď má bolí krčná chrbtica na ktorej mám nález ... keď je krv v poriadku a uzliny sa hýbu tak buďte v kľude 😉 ja som si nabehla vtedy s tým nádorom optimistický k mojej obvodnej , že mám uzlinku na krku takú tuhu, že to asi angína a ona že to angína isto nieje ... ale došlo mi to, až keď mi na endokrinológií robila sono a odoberala vzorku na histológiu , že o čo asi ide .... a to potom boli iné stresy .... hlavne nepodliehajte panike vážne , ak máte nejaký vírus v tele, ktorý sa takto prejavil , tak na krčnom na to prídu, dajú vám ATB a bude dobre 😉
@ingrid56 ďakujem dosť to ukludni 🙃 veľa zdravia vám prajem aby sa vám už niečo také neopakovalo.
@babulka3110 aj vám veľa zdravíčka 🤗
@babulka3110 kde v krku cítite hrčky? Ak v strede dole , tak pravdepodobne štítna žľaza..