Mám hrčku na predlaktí

1. máj 2021

Ahojte, asi pred 2 týždňami som si na predlaktí nahmatala tvrdú hrču. Má asi 1x2cm, ale je skôr ploská, do priestoru veľmi netrci. Na dotyk ma bolí, bežne nie. Čítala som, že podkožný tuk je skôr mäkký a pohyblivý, toto je tvrdé, myslím že nepohyblive.
Máte niekto skúsenosť s niečím podobným?

hiddenobject
1. máj 2021

Manzel to mal. Ked sa zobudi, opytam sa ho na to. A napisem 🙂

autor
1. máj 2021

@hiddenobject budem ti veľmi vďačná 😊

kkovacovak
1. máj 2021

Ja som to mala v detstve. Bol to výrastok a vyrastal ako keby z kosti. Bol tvrdý ako chrupavka. Kamarát chirurg vtedy povedal že to nič nie je pokiaľ ma to nejako neobmedzuje. Že sa to buď samo vstrebe alebo sa to potom vyrezáva ak to zavadzia. Mne sa to po dlhšom čase samo vstrebalo. Vyrezávajú to ak je to na nohe a obmedzuje to v pohybe.

hiddenobject
1. máj 2021

Tak manzel mal burzitidu okolo lakta a presne ako hovori prispevok nado mnou, vstrebalo sa mu to. Uz mal objednavaci listok na chirurgiu, lebo ho to bolelo, ale nechal to tak a uz ani na tu chirurgiu nemusel 🙂

autor
1. máj 2021

@kkovacovak
@hiddenobject
Ďakujem vám veľmi pekne 🥰

katie253
1. máj 2021

Nie je hrčka ako hrčka, kamarátka mala v zápästí a bola dať skontrolovať, povedali, že dobre že prišla, že to musí ísť von. Bola na operácii. Nikdy nevieš, či by to nemohlo byť niečo vážnejšie. Radšej ukázať a poradiť sa s lekárom.

mattkapd
1. máj 2021

@katie253 ta tvoja kamarátka mala zrejme ganglion.. Co tiež nieje rakovina hoc jej to operovali